Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova on ihana hotelli yli 16-vuotiaille, jotka haluavat majoittua keskeisellä paikalla Palma Novassa Mallorcalla. Hotelli sijaitsee aivan Son Matiasin hienon hiekkarannan yläpuolella, ja sieltä on lyhyt kävelymatka ravintoloihin, baareihin, yökerhoihin ja kauppoihin.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Superior-yksiöitä 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1313 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol Lunamar Palmanova sijaitsee kävelymatkan päässä Palma Novan hiekkarannalta, ja hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Aivan hotellin alapuolella odottaa Palma Novan laaja viihdetarjonta, ja bussi Palman kaupunkiin lähtee aivan hotellin alapuolelta.

Hotellissa on mukava allasalue, jossa on uima-allas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Päivän ja illan aikana voit syödä välipalabaarissa, jossa on tarjolla mm. juomia, hampurilaisia, salaatteja, voileipiä, pastaruokia, pizzaa sekä liha- ja kalaruokia.

Pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä ja ulkopuolella. 17 kilometriä Palman kaupunkiin. Bussipysäkki n. 150 päässä hotellista.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Palma Nova/Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca on mukava ja tyylikäs hotelli hyvällä sijainnilla Palmanova-rannalla, jossa aikuiset nautiskelevat takuuvarmasti lomasta. Voit itse päättää, vietätkö lomapäiviä pehmeällä hiekkarannalla vai hotellin hienolla allasalueella.

Melia Calvia Beach

Hotelli Melia Calvia Beach on hieno hotelli modernilla vivahteella. Täällä voit nauttia lomasta hotellin altailla, läheisellä hiekkarannalla tai hemmotella itseäsi hotellin spa-osastolla.