Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet koostuvat makuuhuone- ja olohuoneosista. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto ja tuuletin katossa. Tv kansainvälisillä kanavilla ja iHome kello. Minibaari. Nespressokeitin. Maksuton tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 45-60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa näköala puutarhaan tai merelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto ja tuuletin katossa. Tv kansainvälisillä kanavilla ja minibaari. Nespresso-keitin. Maksuton tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 20-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kokolattiamatto ja tuuletin katossa. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.