Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, jotka on sisustettu meksikolaiseen tyyliin. Huoneet koostuvat makuuhuone- ja olohuoneosista. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto ja tuuletin katossa. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Nespressokeitin. Maksuton tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 45-60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita, jotka on sisustettu meksikolaiseen tyyliin. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto ja tuuletin katossa. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa näköala puutarhaan tai merelle. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, jotka on sisustettu meksikolaiseen tyyliin. Kokolattiamatto ja tuuletin katossa. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.