Kokemuksia Villa Cortés -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 33 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Parasta allas alue.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-05


10 10:stä

+
Täydellinen hotelli niille, jotka ovat kyllästyneet skandinaavisesti kalustettuihin standardihotelleihin. Kaikki toimi, vettä tuli paineella, sänky oli hyvä, öisin ei kuulunut inahdustakaan. Palvelu pelasi. Hotellin s juuijainti oli erinomainen. Kanattaa ottaa huone puutarhanäkymällä. Ei mitään valittamista mistään. Täysi kymppi 5 tähden hotellille.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-05


9 10:stä

+
Arkkitehtuuri, sisustukset ja niiden yllättävyys ja yksityiskohdat. Aamiaisen tunnelma ja tarjonta. Allasalue ja sen rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-04


9 10:stä

+
Rauhallisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Villa Cortés -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

1569 arvostelua
Erinomainen
 
1077
Erittäin hyvä
 
297
Hyvä
 
121
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
32

Viimeisimmät 5 arviota

19.3.2023

Kirjoittanut TapioS59

Tapio

Viiden tähden meksikolaistyylinen hotelli aivan rannan tuntumassa Teneriffalla Playa de las Americaksessa. Iso huone. Hyvä ja monipuolinen aamiainen. Laaja uima-allasalue aurinkotuoleineen ja omine pyyhkeineen. Allasbaari. Hotellista pääsee suoraan rantaa myötäilevälle pitkälle kävelytielle vaikkapa Los Cristianosiin saakka. Pieni ruokakauppa aivan vieressä ja isompi lähellä. Ravintoloita ja putiikkeja myös lähellä. Hotelli sopii liikuntaesteiselle. Kävimme ruokailemassa kerran hotellin ravintola Tizianissa, ruoka oli oikein hyvää.

 
24.10.2018

Kirjoittanut Eetu P Kirkkonummi, Suomi

Loistava sijainti, rauhallinen, laadukas ja siisti!

Olimme teini-ikäisen poikamme kanssa kolmistaan lokakuussa. Hotelli ylitti odotuksemme eikä oikeastaan mitään valittamista ollut. Rauhallinen, loistava sijainti, erittäin laadukas ja siisti, erinomainen aamiainen, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, hyvät fasiliteetit ja hyvät huoneet (meillä oli oman aikana kaksi huonetta, huoneet 204 ja 405 ja molemmat olivat erinomaisia, jälkimmäinen toki parempi, kun oli sviitti). Suosittelemme lämpimästi!

 
14.8.2017

Kirjoittanut jove2017 Hamina, Suomi

The Hotel, kävimme vuoden vaihteessa 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Huoneet hyvällä maulla sisustettuja, siivous toimii samoin kaikki muu. Buffet aamiainen on todella hyvä, puolihoitoon liittyvää Ala-Cartea tulee aina syötyä liian paljon. Henkilö kunta on ystävällistä ja avuliasta. Sijainti on hyvä, uimarannelle 5 minuuttia. Hotellin allas on hieno.

 
6.3.2015

Kirjoittanut tp365 Helsinki, Suomi

Hieman pettymys

Odotimme parempaa. Vastaanotossa ongelmia kun saavuimme. Hotelli ihan tyylikäs. Minibaari sähköt puuttuivat. Rantabaarin ruoka todella huonoa ja ylihintaista. Aamupala oli todella hyvä. Kannattaa ehdottomasti tilata munakas, tekevät todella upeasti. Olimme sateisella viikolla, joten jäi vähän pettynyt maku matkasta. Uima-allasalue hieno. Tosin marraskuussa altaan vesi meille liian kylmää.

 
7.4.2014

Kirjoittanut Shaunmcginn Kilwinning, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen

Vierailimme täällä huhtikuun alussa viisi iltaa ja jälleen kerran meidät toivotti tervetulleeksi koko Villa Cortes. Tästä hotellista on tullut automaattinen valintamme, kun mietimme lomaa Teneriffalla. Palvelut, huoneet, sisustus ja allasalue ovat kaikki fantastisia. Päätimme yöpyä tällä kertaa puolihoidolla (aamupala ja illallinen) ja meille tarjoiltiin normaali lajitelma herkkuja aamupalalla, ja illallisemme oli kerrassaan mainio. Illallinen valitaan kiinteältä ruokalistalta, älä poissulje tätä vaihtoehtoa miettiessäsi illallista, vaikkakin alueella on paljon hyviä ravintoloita; ruokalista vaihtuu päivittäin ja tarjoaa kauniita ja valikoituja ruokalajeja, sekä lihan, kalan ja kasvisten laatu on käsittämättömän hyvä. Emme malta odottaa seuraavaa vierailuamme kesäkuussa, toistaaksemme tämän rentouttavan ja mukavan laatukokemuksen Villa Cortesissa.