Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi, osassa allasnäkymä ja osassa näkymät golf-kentälle. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, uuni, keittolevyt, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio omalla altaalla

Kaksio jossa on ulkotila ja oma uima-allas. Yksityinen uima-allas lämmitetään noin 22-25 asteeseen marraskuusta huhtikuuhun - altaan lämpötila voi kuitenkin laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Lepotuoleja ja istuinkalusteita. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone minikeittiöllä. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt, uuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero lisämaksulla. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyammeella ja wc. Siivous 5 krt/viikko. Tässä asunnossa ikäraja on 16 vuotta.

Huonekoko: noin 61 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio yksityisellä puutarhalla

Kaksioita, joissa maaterassi ja oma puutarha, jossa on aurinkotuoleja ja istuinkalusteet. Osassa on näkymät altaalle tai golf-kentälle. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio kahdessa kerroksessa

Kolmioita kahdessa kerroksessa, joissa on parveke, osassa allasnäkymä tai näkymät golfkentälle. Makuuhuone/minikeittiö yläkerrassa ja erillinen makuuhuone ja olohuone/minikeittiö alakerrassa. Makuuhuoneissa on yhden hengen vuoteet. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc sekä kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 101 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio, jossa on 2 tavallista vuodetta

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta molemmissa huoneissa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, ei ulkotilaa. Huoneistot sijaitsevat kolmannessa kerroksessa ja niissä on kattoikkuna. Kattoterassilla on aurinkotuoleja. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Istuinryhmä ja kaksi nojatuolia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.