Esteetön kaksio

Esteettömiä kaksioita, joissa leveämpi ovi. Huone soveltuu liikuntarajoitteisille matkustajille. Makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö (osassa huoneistoja erillinen minikeittiö), Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Puulattia. Tv. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. SIivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Juniorsviitti

Valoisia ja viihtyisiä juniorsviittejä minikeittiöllä. Keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puulattia. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi merinäköalalla, minne aurinko paistaa suurimman osan päivästä. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone (osassa huoneistoja erillinen minikeittiö). Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Puulattia. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Parveke, osassa merinäköala. Parvekkeet ilman merinäköalaa ovat kadulle päin. Siivous 5 krt/viikko. Osassa huoneistoja on leveämmät ovet ja ne soveltuvat liikuntarajoitteisille.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio, heikompi sijainti

Kaksioita hieman heikommalla sijainnilla henkilökunnan sisäänkäynnin yläpuolella. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuode vuodesohvasta. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Seafront-kaksio

Kaksioita panoraamanäkymällä. Huoneistoissa erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuode vuodesohvasta. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior-kaksio merinäköalalla

Superior-kaksioita erillisellä keittiöllä. Keittiössä astianpesukone, mikro, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, espressokeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Makuuhuone ja olohuone, jossa tv satelliittikanavilla. Huoneistoissa allaspyyhkeet. Puulattia. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Aamutakit ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Sviitti merinäköalalla

Valoisia ja viihtyisiä sviittejä parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaparveke merinäköalalla, minne aurinko paistaa suurimman osan päivästä (mahdollisuus vuokrata aurinkotuolit ja -varjot parvekkeelle lisämaksusta). Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Valoisia yksiöitä, joissa keittolevy, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa huoneista matala väliseinä. Puulattia. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Useita eri ulkotiloja (parveke, maaparveke, maaterassi tai tilava parveke/terassi), kaikissa merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.