Esteetön kaksio

Esteettömiä kaksioita, joissa on parveke merinäköalalla. Leveämpi ovi. Huone soveltuu liikuntarajoitteisille matkustajille. Makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö (osassa huoneistoja erillinen minikeittiö), Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Puulattia. Tv skandinaavisillla ja kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. SIivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on suuri parveke tai terassi merinäköalalla. Parvekkeelle paistaa aurinko suurimman osan päivästä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv skandinaavisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksio merinäköalalla tai parvekkeella, jossa näköala kadulle päin. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Osassa huoneista minikeittiö erikseen. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio, heikompi sijainti

Kaksio, jossa on parveke, osassa hieman heikompi sijainti henkilökunnan sisäänkäynnin yläpuolella. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuode vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Seafront-kaksio

Kaksio, jossa on parveke ja panoraamanäkymät merelle. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittiössä on tiskikone, mikro, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, espresso-kone, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallolokero lisämaksusta. Tv skandinaavisilla kanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja allaspyyhkeet. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 62 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Sviitti

Sviitti, joissa on maaparveke merinäköalalla. Aurinko paistaa ulkotilaan suurimman osan päivästä, mahdollisuus vuokrata aurinkotuolit ja -varjo ulkotilaan. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv skandinaavisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi merinäköalalla. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa on keittolevy, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Osassa huoneista matala väliseinä. Maksuton wifi (rajoitettu nopeus, nopeamman wifin voit ostaa vastaanotosta). Tallelokero lisämaksusta. Tv skandinaavisilla ja kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.