Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita kahdella makuuhuoneella, joissa on molemmissa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone/minikettiö vuodesohvalla. Kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella. Minikeittiössä on jääkaappi, tiskikone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustlu. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi jacuzzilla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Kaksio

Kaksioita makuuhuoneella, jossa on kaksi erillistä sänkyä ja yhdistetty olohuone/minikettiö sekä vuodesohva. Minikeittiö, jossa jääkaappi, tiskikone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen kettiövarustelu. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi jacuzzilla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmioita kahdella normaalilla vuoteella

Kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella. Yhdistetty olohuone/minikeittiö, jossa vuodesohva. Minikeittiössä on jääkaappi, tiskikone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustlu. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi jacuzzilla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.