Kaksio

Kaksioita makuuhuoneella, jossa on kaksi erillistä sänkyä ja yhdistetty olohuone/minikettiö sekä vuodesohva. Minikeittiö, jossa jääkaappi, tiskikone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen kettiövarustelu. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Silitystarvikkeet. Suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi jacuzzilla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmioita kahdella norm. vuoteella

Kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella. Yhdistetty olohuone/minikeittiö, jossa vuodesohva. Minikeittiössä on jääkaappi, tiskikone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustlu. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Silitystarvikkeet. Suihku ja wc. Suuri parveke tai terassi jacuzzilla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksiossa on suuri parveke tai terassi porealtaalla. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiössä, jääkaappi, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Tv paikallisilla kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Pesukone ja kuivausrumpu. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-kolmio

Kolmio, jossa on suuri parveke tai terassi porealtaalla. Kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalla. Minikeittiössä jääkaappi, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Silitysrauta ja -lauta. Pesukone ja kuivausrumpu. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.