Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle / 2-3 hengelle joista 1 lapsi / 2-4 hengelle joista 2 lapsia.

Kahden hengen huoneita ylemmissä kerroksissa

Kahden hengen huoneita ylemmissä kerroksissa, joissa on parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on maaterassi. Perhesviitti koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joiden välissä on ovi. Terassilla on tekonurmi, pöytä, tuolit ja aurinkotuoleja. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin huoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lapsia.

Superiorhuone

Superior-huoneita, joissa on parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi yhden hengen huonetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kylpytakit ja tossut. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone ylemmissä kerroksissa

Superior-huoneita ylemmissä kerroksissa, joissa on parveke. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.