Kokemuksia Cristina by Tigotan Las Palmas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 64 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti, siisteys ja ystävällinen henkilökunta. Aikuisille tarkoitettu hotelli
-
Melko pieni uima-allasalue, josta ihmiset varasivat pyyhkeillä paikat koko päiväksi ja sitten "hävisivät" itse paikalta. Mielestäni tähän olisi hyvä kehittää, joku systeemi millä varmistetaan turhien varausten poisto. Muistelen, että esim aikaisemmin Turkissa hotellin henkilökunta otti varaajien pyyhkeet säännöllisin väliajoin pois ja keräsivät pyyhkeet yhteen koriin. Lisäksi huoneessa saisi olla omat peitot kullekin asiakkaalle, nyt oli yksi yhteinen peitto

Vahvistettu asiakas: 2023-11-25


8 10:stä

+
Merinäköala.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-28


9 10:stä

+
Parasta oli merinäköala huoneen parvekkeelta. Aamupala oli erinomainen. Hotellin sijainti ja palvelu olivat hyviä.
-
Huoneet kaipaisivat remonttia. Huoneet eivät olleet yhtä hyvässä kunnossa kuin yleiset tilat.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-25


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-25


10 10:stä

+
Sijainti. Merinäköala. Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-25


9 10:stä

+
Henkilökunta ja ruoka ja sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-07


8 10:stä

+
näköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-31


9 10:stä

+
Teidän kautta varattu huone ei vastannut odotuksia tai kuvaustanne kalliista majoituksesta. Huone näytti samalta kuin kuvassanne, vaan siellä oli kosteus - ja ilmanvaihto - ongelma, josta teille lähetinkin erikseen palautetta ja hyvityspyynnön. Huoneessa ei ollut ilmastointia, vaan vanhanaikainen ilmanvaihtojärjestelmä, jota ei voinut itse säätää. Hotelli oli todella hyvä. Vastasi käsitystä ja odotusta ****hotellista. Palvelu lämmintä ja huomaavaista. Allasalue todella hyvä. Onneksi oli lisämaksusta mahdollisuus vaihtaa huonetta korkeammalle uudistettuun huoneeseen, jossa ilma oli kuiva ja raikas sekä oikea ilmastointi. Seuraavan majoituksen varaamme näihin huoneisiin.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cristina by Tigotan Las Palmas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

38% matkustajista suositttelee

816 arvostelua
Erinomainen
 
208
Erittäin hyvä
 
265
Hyvä
 
222
Ei kovin hyvä
 
89
Huono
 
33

Viimeisimmät 5 arviota

13.11.2022

Kirjoittanut Pia T Nokia, Suomi

Hyviä uudistuksia

Valitsimme viime vuoden hyvän kokemuksen perusteella Cristinan tänäkin vuonna. Playa Canterasin rannan puoleisista huoneista on hyvä näköala merelle ja auringonlaskuihin. Teidekin voi näkyä horisontissa kirkkaalla säällä. Viikon lomamme aikana ilmat olivat todella lämpimät, suorastaan kuumat, joten tällä kertaa uima-allasta mieluummin menimme rannalle. Siellä sai vähän viilennystä tuulesta, joka ei osu lasikaitein varustetulle poolialueelle. Ja on ärsyttävää, että edelleen jotkut käyvät varaamassa pyyhkeillä allaspaikkoja aamiaisen aikaan, vaikka ilmestyvät vasta keskipäivälla paikalle. Hotellia oli uudistettu viime vuodesta: vastaanotto oli muuttanut sisääntulosta ravintolakerrokseen ja huoneet oli maalattu vaaleiksi. Sisäänkirjautuessa istuskelimme kivoilla sohvilla ja nautimme lasit cavaa, kiva lomanaloitus. Asiakastyytyväisyyttä kysyttiin meiltä viikon aikana useaan otteeseen ja pyydettiin palautetta. Me olimme tyytyväisiä :) Viikko vain on liian lyhyt aika. Aamiaisella on paljon valikoimaa, kokki tekee munakkaita, on cavaa, hedelmiä, leikkeleitä, leivonnaisia- varmasti löydät syötävää. Altaalla hyvät drinkit ja syötävät, samoin huonepalvelussa, josta yhtenä iltana tilasimme salaattia ja pizzaa. Henkilökunta respassa ja aamiaisella ystävällistä ja iloista. Jos hotellia mietit Las Palmasista, Cristina on hyvä valinta.

 
20.4.2022

Kirjoittanut EsaU15

Hyvä hotelli.

Sijainti meidän vinkkelistä hyvä, hotelli hienolla rannalla, silti kaupunkielementtejä siinä takana. Palvelu ystävällistä. Extra plussaa siitä että puolison syntymäpäivä huomioitiin kuohuviinillä huoneeseen tuotuna aamusella. . Pieni miinus siitä että hotellihuoneen avainkortti nollaantui ollessaan älypuhelimen lähettyvillä, jouduttiin aktivoimaan kortteja useaan otteeseen respassa.

 
25.9.2018

Kirjoittanut outi372 Riihimäki, Suomi

Ainoa miinus: hitaat hissit

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ihan rannassa - huone merinäköalalla kannattaa ehdottomasti ottaa! Siisti huone, vähän kulumaa. Aamiainen ok, tosin viikon kuluessa kävi vähän yksitoikkoiseksi (ei pärjää Reina Isabelin aamiaiselle). Allasosasto hyvä palveluineen, myös kuntosali. Kolmesta hissistä yksi näyttää olevan pysyvästi rikki ja 2 toimivaa on erittäin hitaita eli portaita pääsee nopeammin. Ilmastoinnista sain flunssan. Menisin uudestaan - ei isompaa valitettavaa, tosin ei mitään suurta luksustakaan. Muistivat huoneeseen tuodulla Cava-pullolla synttärisankaria, siitä iso plussa!

 
5.1.2018

Kirjoittanut oiva2016 Espoo, Suomi

Uusivuosi 2017/18 Cristiinassa

Hotelli on hyvällä paikalla,huoneet riittävän kokoiset ja siistit,sängyt ainakin meillä hyvät. Aamiainen voisi olla vaihtelevampi. Jos huoneenne on 1-kerroksessa, huoneet 120-130 ottakaa selvää onko hotellin kellarikerroksessa olevassa yöclubissa toimintaa. Voimakas bassonjumputus alkaa klo 01.30 ja kestää 05.00-06.00 saakka, siinä oli vaikeuksia nukkua!!! vaikka välissä on 3-4 kerrosta.

 
25.2.2017

Kirjoittanut Leena S Helsinki, Suomi

Ihana aamiainen, huono respan palvelu

Meidän seurueen toinen huone oli oikein kaunis ja ihan hyvässä kunnossa, mutta ns. perhehuoneisto kahdella huoneella oli kulahtanut ja karu sisustukseltaan. Merinäköala oli hurmaava, ja ainakaan meille kuudenteen kerrokseen ei kuulunut kummempaa melua katutasosta. Aamiainen oli ihana ja monipuolinen ja siellä palvelu oli ystävällistä ja nopeaa myös erikoistilauksissa, mutta meluisa jos aterioi ruuhka-aikaan. Meillä myös altaalla palvelu oli ystävällistä ja lapsiystävällistä. Sen sijaan aulan vastaanoton palvelu oli huonoa; vastaus kaikkeen on "I see what i can do" ja pyyntöihin vastataan jos vastataan. Esim. pyysimme vierekkäisiä huoneita matkaseurueemme kanssa etukäteen, mutta paikalle tultaessa tämän sanottiin olevan mahdotonta. Kun kovasti vaadimme, saimme huoneet samasta kerroksesta. Turvakaapin lukkoa ei myöskään koskaan resetoitu, vaikka pyysimme.