Juniorsviitti - Playitas Hotel

Tilavia ja valoisia juniorsviittejä, joissa parisänky. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Laattalattia. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Seurueen varatessa kaksi huonetta, on mahdollista tiedustella hotellista väliovellisen huoneen saatavuutta.

Huonekoko: noin 32-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone (16.12. jälkeen) - Playitas Hotel

Remontoituja kahden hengen huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Vedenkeitin. Laattalattia. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kahden hengen huone (ennen 15.12.) - Playitas Hotel

Remontoituja kahden hengen huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla. Vanhempi kalustus. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Vedenkeitin. Laattalattia. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksio - Playitas Aparthotel

Valoisia ja viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja kaksi sänkyä. Yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Laattalattia. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmen huoneen huvila omalla altaalla - Playitas Villas

Upeita kolmen huoneen huviloita, joissa on oma, talvikuukausina lämmitetty uima-allas. Huviloissa on kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittiössä on normaali keittovarustus, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja astianpesukone.

Tv. Pesuhuone, jossa pesukone ja kuivausrumpu. Maksuton wifi ja tallelokero. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Laattalattia. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi (noin 100 neliömetriä) omalla altaalla. Siivous 2 krt/viikko.

Villat sijaitsevat n. 600-800 metrin päässä hotelliosasta. Villoilta on n. 1000-1200 metriä ryhmäliikuntapaikoille ja 800-1000 metriä kuntosalille.

Huonekoko: noin 115 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 2 lasta.

Kolmio - Playitas Annexe

Tilavia, yksinkertaisesti sisustettuja huoneistoja, joissa kaksi makuuhuonetta. Playitas Annexe tarjoaa yksinkertaisempia huoneistoja, jotka sopivat sinulle, joka haluat nukkua mukavassa sängyssä, mutta jolle ensisijalla on urheilu eikä sinua haittaa kävellä 400-1000 metriä Playitas Resortiin ottaaksesi osaa sen tarjoamiin liikuntamahdollisuuksiin.

Huoneistoissa, joihin mahtuu 6 henkilöä on kaksi kerrossänkyä toisessa makuuhuoneessa ja kaksi erillistä vuodetta toisessa. Neljän hengen huoneistoissa on kaksi erillistä vuodetta (vuoteet sijoitettu vierekkäin) molemmissa makuuhuoneissa. Minikeittiö ja ruokailuryhmä kaikissa huoneistoissa. Keittolevyt, jääkaappi, missä pieni pakastinosio ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tuuletin. Maksuton wifi ja tallelokero. Laattalattia. Kylpyhuone ja suihku. Kaksi wc:tä. Maaterassi. Siivous 5 krt/vk.

Huomioitavaa: Kolmiot sijaitsevat sivurakennuksessa, noin 400 metrin päässä hotellialueelta ja noin 1000 metriä Playitas Resortin apart-osasta. Kolmioista on noin 600 metriä ryhmäliikunta-alueelle ja noin 800 metriä kuntosalille.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-6 hengelle

Perhehuone, 4 normaalia vuodetta - Playitas Hotel

Perhehuone on kaksi väliovella yhdistettyä kahden hengen huonetta. Tv satelliittikanavilla. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 48-60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 henkeä, joista 2 lasta.

Perhehuone, 5 normaalia vuodetta - Playitas Hotel

Perhehuoneissa väliovella yhdistetyt kahden hengen huone ja juniorsviitti. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Laattalattia. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 56-68 neliötä.
Soveltuu enintään: 5 henkeä, joista 3 lasta.

Perhehuone, 6 normaalia vuodetta - Playitas Hotel

Perhehuoneissa on väliovella yhdistetty kaksi juniorsviittiä. Parivuoteet ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Kylpyamme ja erillinen suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 64-76 neliötä.
Soveltuu enintään: 6 henkeä, joista 4 lasta.

Yksiö - Playitas Aparthotel

Valoisia ja viihtyisiä yksiöitä. Makuusopen ja oleskelutilan välissä on porras. Keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Laattalattia. Hiustenkuivain. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Osassa huoneistoja vain suihku. Parveke tai maaterassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.