Allassviitti - Playitas Hotel

Altaallisissa sviiteissä on 55 neliön kokoinen terassi lämmitetyllä, yksityisellä altaalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, täyttö tilataan vastaanotosta. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata aamutakit. Suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 76 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti - Playitas Hotel

Juniorsviittejä, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala osassa merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta sängystä. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusilmastointi. Minibaari, täyttö lisämaksusta vastaanotossa. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Jos samassa varauksessa on kaksi juniorsviittiä, on mahdollista varata sviitit, joiden välissä on väliovi.

Huonekoko: noin 32-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone - Playitas Hotel

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala osassa merinäköala. Huoneet on remontoitu vuonna 2021. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja keskusilmastointi. Minibaari, täyttö lisämaksusta vastaanotossa. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että tämä huone sijaitsee Playitas Hotelissa.

Huonekoko: noin 24-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai maaterassi, osassa rajoitettu merinäköala osassa merinäköala. Huoneistot on remontoitu vuoden 2022 aikana. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö.Keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Laattalattia. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmen huoneen huvila omalla altaalla - Playitas Villas

Upeita kolmen huoneen huviloita, joissa on oma, talvikuukausina lämmitetty uima-allas. Huviloissa on kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode jokaisessa makuuhuoneessa. Keittiössä on normaali keittovarustus, keittolevyt, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja astianpesukone.

Tv. Pesuhuone, jossa pesukone ja kuivausrumpu. Maksuton wifi ja tallelokero. Mahdollisuus vuokrata kylpytakit. Laattalattia. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi (noin 100 neliömetriä) omalla altaalla. Siivous 2 krt/viikko.

Villat sijaitsevat n. 600-800 metrin päässä hotelliosasta. Villoilta on n. 1000-1200 metriä ryhmäliikuntapaikoille ja 800-1000 metriä kuntosalille.

Huonekoko: noin 115 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi, osassa rajoitettu merinäköala osassa merinäköala. Huoneistot on remontoitu vuoden 2022 aikana. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Makuusopen ja oleskelutilan välissä on porras. Keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Laattalattia. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.