Huoneet

Juniorsviitti

Playitas Hotel Tilavia ja valoisia juniorsviittejä, joissa parisänky. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Vedenkeitin. Laattalattia. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Seurueen varatessa kaksi huonetta, on mahdollista tiedustella hotellista väliovellisen huoneen saatavuutta.

Huonekoko: noin 32-28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Playitas Hotel Viehättäviä kahden hengen huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Laattalattia. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai tereassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Seurueen varatessa kaksi huonetta, on mahdollista tiedustella hotellista väliovellisen huoneen saatavuutta.

Huonekoko: noin 24-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kaksio

Playitas Aparthotel Valoisia ja viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja kaksi sänkyä. Yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Laattalattia. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmen huoneen huvila omalla altaalla

Playitas Villas Upeita kolmen huoneen huviloita, joissa on oma, talvikuukausina lämmitetty uima-allas. Huviloissa on kaksi erillistä makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Keittiössä on normaali keittovarustus, keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja astianpesukone.

Pesuhuone, jossa pesukone ja kuivausrumpu. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Taulu-tv. Laattalattia. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi (noin 100 neliömetriä). Siivous 2 krt/viikko.

Huonekoko: noin 115 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 2 lasta.

Kolmio

Playitas Annexe. Tilavia, yksinkertaisesti sisustettuja huoneistoja, joissa kaksi makuuhuonetta. Huoneistoissa, joihin mahtuu 6 henkilöä on kaksi kerrossänkyä toisessa makuuhuoneessa ja kaksi erillistä vuodetta toisessa. Neljän hengen huoneistoissa on kaksi erillistä vuodetta (vuoteet sijoitettu vierekkäin) molemmissa makuuhuoneissa. Minikeittö ja ruokailuryhmä kaikissa huoneistoissa. Keittolevyt, jääkaappi, missä pieni pakastinosio ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tuuletin. Maksuton wifi. Laattalattia. Kylpyhuone ja suihku. Kaksi wc:tä. Maaterassi. Siivous 5 krt/vk. Kolmiot sijaitsevat sivurakennuksessa, noin 400-1000 metrin kävelymatkan päässä Playitas Resortista.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle/1-6 hengelle

Perhehuone, 4 normaalia vuodetta.

Playitas Hotel Perhehuone on kaksi väliovella yhdistettyä kahden hengen huonetta. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 48-60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 henkeä, joista 2 lasta.

Perhehuone, 5 normaalia vuodetta.

Playitas Hotel Perhehuoneissa väliovella yhdistetyt kahden hengen huone ja juniorsviitti. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpy-/aamutakkeja. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 56-68 neliötä.
Soveltuu enintään: 5 henkeä, joista 3 lasta.

Perhehuone, 6 normaalia vuodetta.

Playitas Hotel Perhehuoneissa on väliovella yhdistetty kaksi juniorsviittiä. Parivuoteet ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin. Laattalattia. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata kylpy-/aamutakkeja. Kylpyamme ja erillinen suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 64-76 neliötä.
Soveltuu enintään: 6 henkeä, joista 4 lasta.

Sviitti uima-altaalla

Playitas Hotel Altaallisissa sviiteissä on 55 neliön kokoinen terassi lämmitetyllä, yksityisellä altaalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Lisämaksullinen minibaari, täyttö pyydettäessä vastaanotosta. Vedenkeitin. Laattalattia. Maksuton wifi, keskusohjattu ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Mahdollisuus vuokrata aamutakit. Kylpyamme ja erillinen suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 76 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yksiö

Playitas Aparthotel Valoisia ja viihtyisiä yksiöitä. Makuusopen ja oleskelutilan välissä on porras. Keittonurkkaus, jossa vedenkeitin, kahvinkeitin, keittolevyt, mikro, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Laattalattia. Kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Osassa huoneistoja vain suihku. Parveke tai maaterassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.