Jandia kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 17 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokenttäkuljetus Jandiaan kestää noin 3 tuntia. Kuljetuksessa ei ole mukana Apollomatkojen henkilökuntaa.

Maksu erikoismatkatavaroista, kuten polkupyörästä, golfbägistä, sukellusvarusteista ja surffilaudasta on 35 euroa, maksetaan paikan päällä.

Rannat:

Fuerteventura tunnetaan kilometrien pituisista, hienohiekkaisista rannoista ja kristallinkirkkaista vesistä. Lisäksi saarella on mustan laavahiekan peittämiä rantoja. Saarelta voi löytää myös täysin oman, koskemattoman rannan. Etenkin saaren pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä, minkä vuoksi osa hiekasta saattaa toisinaan hävitä rannoilta. Osa etenkin eteläsaaren rannoista on tarkoitettu nudisteille.

Iltaelämä:

Jandiassa on rauhallinen yöelämä.

Julkinen liikenne:

Tieverkosto on hyvin kehittynyt ja paikallisbussit liikennöivät lähes koko saarella. Taksilla matkustaminen on halpaa. Corralejon ja Lanzaroten Playa Blancan välillä kulkee autolautta, joka kestää noin 35 minuuttia ja liikennöi useita kertoja päivässä.

Aktiviteetit:

Jandian alueella on ihanteelliset olosuhteet purjelautailulle. Tarjolla on myös muita urheilulajeja, esimerkiksi vesihiihtoa, vesiskootteriajelua, sukellusta, tennistä, ratsastusta ja pyöräilyä.