Deluxe -juniorsviitti

Deluxe -juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku/amme sekä wc. Parveke merinäköalalla, rajoitetulla merinäköalalla tai allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Premium -juniorsviitti

Premium -juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Kylpytakit, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku/amme sekä wc. Tilava maaterassi merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä