Deluxe -juniorsviitti

Deluxe -juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke merinäköalalla, rajoitetulla merinäköalalla tai allasnäkymällä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku/amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke merinäköalalla, rajoitetulla merinäköalalla tai allasnäkymällä. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku/amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Premium -juniorsviitti

Premium -juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke merinäköalalla. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta.Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku/amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.