Deluxe -juniorsviitti

Deluxe -juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke tai terassi näköalalla tai parveke merinäköalalla. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku/amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke merinäköalalla, rajoitetulla merinäköalalla tai allasnäkymällä. Maksuton wifi, keskuslämmitteinen ilmastointi (lämmitys talviaikaan) ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku/amme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Sviitit koostuvat makuuhuoneosiosta ja parivuoteesta tai kahdesta yhden hengen vuoteesta, sekä olohuoneosiosta, jossa on nojatuolit, sohva ja pöytä. Suuri parveke, jossa on nojatuoleja, pöytä ja aurinkotuoleja. Maksuton wifi, keskusilmastointi (lämmitys talvella) ja tallelokero. Kattotuuletin. Tyynymenu. Maksuton minibaari joka täytetään päivittäin vedellä, oluella ja virvoitusjuomilla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Sviitti on osa hotellin Preferred Clubia, ja huoneissa majoittuvilla on pääsy yksityiseen Preferred Club -loungeen ja erillisiin, yksityisiin alueisiin hotellilla.

Huonekoko: Noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/1-3 hengelle.