Kokemuksia Casthotels Fuertesol Bungalows -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,2 10:stä Perustuu 152 arvioon
Kokonaisuus
 
6,2 / 10
Puhtaus
 
6,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,4 / 10
Huone/huoneisto
 
6,2 / 10
Palvelu
 
6,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Tosi rauhallinen, ei mitään meteliä missään.
-
Ennakkotiedoissa kerrottiin ihan rehellisesti, että hotelli on kulunut, joten sen vaatimattomuus vastasi kyllä ihan odotuksia. Tylsään aamiaiseen kun saisi hiukan vaihtelua, vaikka viikonloppuna munakokkelia lisäksi, olisi kiva ylläri. Ja se huoneiston sohva, mitään niin likaista en ole miesmuistiin nähnyt...

Vahvistettu asiakas: 2024-02-19


3 10:stä

+
-
Vesi vahinkoja seinästä ja torakoita

Vahvistettu asiakas: 2024-01-15


5 10:stä

+
Uima-allas alue
-
Lakanoiden vaihtoa ei ollut lainkaan. Koko hotellialue vaatisi remonttia, paikka alkaa olemaan todella kulunut. Hotellialueen ympäristössä tehdään tietöitä, joista ei ollut mitään mainintaa sivuillanne hotellin esitteessä.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-06


6 10:stä

+
Sijainti ja allasalue.
-
Rerassikalusteet osa aurinkovuoteista alaarvoisessa kunnossa. Keittiötarvikkeissa suuria puuttrita.

Vahvistettu asiakas: 2023-04-10


4 10:stä

+
Hotellin sijainti hyvä.
-
Keittiö kalustus huono, ei mitään kattiloita, kahvinkeitintä,syömävehkeitä,mitä nyt yleensä keittiössä tarvitaan. Sähkövikoja paljon,huoneen vaihtoa. Erittäin huonot ja kovat sängyt.

Vahvistettu asiakas: 2023-04-03


7 10:stä

+
Kylpyamme ja uima-allas. Ja ruskea kissa!
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-13


8 10:stä

+
Tilavat huoneet, rauhallisuus ja hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-13


7 10:stä

+
Hotellista löytyi kaikki tarpeellinen, mitä kaksi aikuista omatoimilomaan tarvitsee.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-23


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-26


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Casthotels Fuertesol Bungalows -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

959 arvostelua
Erinomainen
 
277
Erittäin hyvä
 
374
Hyvä
 
211
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
40

Viimeisimmät 5 arviota

24.12.2019

Kirjoittanut jameliini

Perushyvä rauhallinen hotelli, sijainti erinomainen

Olimme etukäteen lukeneet paljon arvosteluita hotellista ja kommenteista, miten huoneet kaipaisi päivitystä. Tämä pitää paikkansa. Huoneiden kaapit ja huonekalut ovat tummaa umpipuuta, aiemmat asukkaat olivat polttaneet sisällä, ja kalusteisiin on jäänyt tupakan haju. Joitain huoneita remontoitiin parhaillaan hotellissa yöpyessämme. Hotellialue oli todella rauhallinen, pyysimme huoneen allas alueen ulkopuolelta ja sisäpihan puolelta, jotta autojen äänet eivät öisin kuuluneet. Huonenumero muistaakseni 543. Saimme nukkua tänne rauhassa. Lentokoneet eivät lennä öisin, joten koneiden melu ei häiritse unta. Sänkyjen patjat mukavan napakat. Meillä oli vierailun aikana auto käytössä. Kentältä oli helppo ajaa hotellille ja hotellilla ilmainen parkki vieraille. Tien toisella puolella on markkinat tiistaisin ja lauantaisin. Lähin ruokakauppa mäen yläpuolella tai keskustassa 5 minuutin kävelymatkan päässä. Atlantico ostarille noin 20 min kävelymatka ja rannalle 10 min. Joten sijainti on todella hyvä. Uima-altaan vesi oli meri vettä, mikä mielestäni parempi kuin kloorivesi. Matkustimme joulukuussa, joten altaan vesi oli kylmää. Altaas huollettiin ja pestiin päivittäin. Aurinkotuoleja oli riittävästi. Altaan yhteydessä allasbaari, josta saa muutamalla eurolla britti aamiaisen ja klo 11-12 Happy hour juomille. Lapsille pieni leikkipuisto, joka kaipaisi myös päivitystä. Lisäksi sisäpelihalli, jossa maksullisia pelejä. Hotellissa pieni market. Pyykin pesu mahdollisuus oli plussaa. Pesukone toimii viidellä euron kolikolla. Huoneiden keittiön varustus riittävä. Teimme päivittäin ruoan keittiössä. Varustuksena, kattiloita, paistinpannu, veden-ja kahvinkeitin. Henkilökunta erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Palvelu ja henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.

 
20.3.2019

Kirjoittanut FinMaar Helsinki, Suomi

Älä maksa täyttä hintaa

Sijainti loistava, hiljainen eikä kadun melu kuulunut. Keittokomerosta löytyi lyhyelle lomalle kaikki tarvittava. Vaatekaapista ei ollut hyllyjä pyyhitty varmaan moneen vuoteen pölykerroksen perusteella. Vaatekaappi myös haisi homeiselle vanhalle puulle, joka tarttui vaatteisiin. Huonekalut olivat hajoamispisteessä, sähköpistokkeet irtosivat niin että johdot näkyivät, sänky huono. Uima-altaan vesi oli jääkylmää ettei edes lapset uskaltaneet uimaan. Saimme huoneen edullisesti ja oli hintansa arvoinen. Täyttä hintaa en suostuisi tästä maksamaan. Viihtyisä bungalow, jossa jäimme kaipaamaan lämmitystä kylminä öinä.

 
28.3.2024

Kirjoittanut Patricia T

EXPERIENCIA PESIMA

No sé por dónde empezar. Todo el complejo alrededor en obras. Pésima la entrada para entrar con maletas. Las instalaciones no valen un duro para el precio que cobran. Utensilios de cocina súper escasos. La gente poniendo lavadoras a altas horas de la noche. Las hamacas rotas y llenas de caca de paloma. El chico q me atendió en la recepción y no hablo del recepcionista muy malcriado. Vine hace años y no sé si ha cambiado de dueño pero no tiene nada q ver. Es una pena porque la ubicación está genial. Calidad precio fatal. No lo aconsejo para nada. Hay sitios por la zona muchos mejores. No volveremos más. Estancia mala e incómoda.

 
4.11.2023

Kirjoittanut franco r

caleta de fuste

struttura centralissima ben tenuta personale molto disponibile piscina molto grande e pulita appartamenti ben attrezzati di tutto e con un grande terrazzo privato con lettini lo consigliamo ottima qualità prezzo

 
20.9.2023

Kirjoittanut Auxi S Gran Canaria, Espanja

Un desastre lleno de bichos

No pongo menos puntuación porque no se puede , un desastre una plaga de hormigas y de cucarachas por todos lados , avisamos ices veces. Recepción para poder buscar una solución y nos mandaban al de servicio técnico , ya por último nos dio un Flis repelente del Mercadona porque el ya no podía hacer más. El desayuno repetitivo y solo podía elegir entre dos. Los chicos de la cafetería muy amables . El horario de piscina súper bien. La verdad que para algo de paso si , para alojarte no