Kokemuksia Casthotels Fuertesol Bungalows -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,3 10:stä Perustuu 105 arvioon
Kokonaisuus
 
6,3 / 10
Puhtaus
 
6,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
6,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
5,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,2 / 10
Huone/huoneisto
 
6,1 / 10
Palvelu
 
6,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Siisteys,rauhallisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-28


2 10:stä

+
Kaksi ulkoterassia
-
Puutteita jokapaikassa. Piti pyytää kahvinkeitin ja vedenkeitin. Mielestäni hometta allaskaapin alla. Ei tuotetun saippuaa eikä shampoota. Esittelet eivät ajantasalla. Baari suljettiin klo 16.

Vahvistettu asiakas: 2022-11-07


7 10:stä

+
Sijainti,rauhallisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-07


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-07


8 10:stä

+
Uudet kalusteet. Aurinkovuoteet terassilla upea lisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-07


7 10:stä

+
Tilava huoneisto ja huoneisto varsin siisti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-21


7 10:stä

+
Tila
-
Siivous joka päivä. Allasbaari auki 9-19.

Vahvistettu asiakas: 2022-02-07


8 10:stä

+
Oma terassi ja aurinkotuolit
-
Huoneessa oli öisin aika viileä, olisi ollut mukava jos sielä olisi ollut vaikka pieni lämmityslaite ettei olisi tarvinnut palella.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-31


8 10:stä

+
Se oli bungalow tyyppinen rivari.
-
Lämmitetty (edes) lasten allas. Katsokaa että keittiövälineet ovat kunnossa. Esim. Vedenkeitin ei toiminut, paistin pannulle ei ollut lastaa. Aamupala olisi hyvä olla tarjolla jo klo 8.00 alkaen. Baariin ja ulos jotain ohjelmaa musiikkia edes viikonloppuna. Lapsille joku leikkipaikka joka olisi auki.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-17


7 10:stä

+
Allas
-
Uudet viltit

Vahvistettu asiakas: 2022-01-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Casthotels Fuertesol Bungalows -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

922 arvostelua
Erinomainen
 
271
Erittäin hyvä
 
366
Hyvä
 
205
Ei kovin hyvä
 
50
Huono
 
30

Viimeisimmät 5 arviota

24.12.2019

Kirjoittanut jameliini

Perushyvä rauhallinen hotelli, sijainti erinomainen

Olimme etukäteen lukeneet paljon arvosteluita hotellista ja kommenteista, miten huoneet kaipaisi päivitystä. Tämä pitää paikkansa. Huoneiden kaapit ja huonekalut ovat tummaa umpipuuta, aiemmat asukkaat olivat polttaneet sisällä, ja kalusteisiin on jäänyt tupakan haju. Joitain huoneita remontoitiin parhaillaan hotellissa yöpyessämme. Hotellialue oli todella rauhallinen, pyysimme huoneen allas alueen ulkopuolelta ja sisäpihan puolelta, jotta autojen äänet eivät öisin kuuluneet. Huonenumero muistaakseni 543. Saimme nukkua tänne rauhassa. Lentokoneet eivät lennä öisin, joten koneiden melu ei häiritse unta. Sänkyjen patjat mukavan napakat. Meillä oli vierailun aikana auto käytössä. Kentältä oli helppo ajaa hotellille ja hotellilla ilmainen parkki vieraille. Tien toisella puolella on markkinat tiistaisin ja lauantaisin. Lähin ruokakauppa mäen yläpuolella tai keskustassa 5 minuutin kävelymatkan päässä. Atlantico ostarille noin 20 min kävelymatka ja rannalle 10 min. Joten sijainti on todella hyvä. Uima-altaan vesi oli meri vettä, mikä mielestäni parempi kuin kloorivesi. Matkustimme joulukuussa, joten altaan vesi oli kylmää. Altaas huollettiin ja pestiin päivittäin. Aurinkotuoleja oli riittävästi. Altaan yhteydessä allasbaari, josta saa muutamalla eurolla britti aamiaisen ja klo 11-12 Happy hour juomille. Lapsille pieni leikkipuisto, joka kaipaisi myös päivitystä. Lisäksi sisäpelihalli, jossa maksullisia pelejä. Hotellissa pieni market. Pyykin pesu mahdollisuus oli plussaa. Pesukone toimii viidellä euron kolikolla. Huoneiden keittiön varustus riittävä. Teimme päivittäin ruoan keittiössä. Varustuksena, kattiloita, paistinpannu, veden-ja kahvinkeitin. Henkilökunta erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Palvelu ja henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.

 
20.3.2019

Kirjoittanut FinMaar Helsinki, Suomi

Älä maksa täyttä hintaa

Sijainti loistava, hiljainen eikä kadun melu kuulunut. Keittokomerosta löytyi lyhyelle lomalle kaikki tarvittava. Vaatekaapista ei ollut hyllyjä pyyhitty varmaan moneen vuoteen pölykerroksen perusteella. Vaatekaappi myös haisi homeiselle vanhalle puulle, joka tarttui vaatteisiin. Huonekalut olivat hajoamispisteessä, sähköpistokkeet irtosivat niin että johdot näkyivät, sänky huono. Uima-altaan vesi oli jääkylmää ettei edes lapset uskaltaneet uimaan. Saimme huoneen edullisesti ja oli hintansa arvoinen. Täyttä hintaa en suostuisi tästä maksamaan. Viihtyisä bungalow, jossa jäimme kaipaamaan lämmitystä kylminä öinä.

 
4.12.2022

Kirjoittanut Anthony L

Great place for a quiet relaxing week

Second time here. Cheap and cheerful. Lovely little bungalows couldn't fault them for wat u pay. We actually got normal tea cups this time which was good bed's were comfy again. Pool and area very clean. No problem getting a space. we opted for bed and breakfast. Good choice we thought thanks to sabrina and her staff. Had a relaxing time

 
29.11.2022

Kirjoittanut The_Powerranger Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

Just OK

Just about passable. Not the cleanest apartment, housekeeping just twice in a week. Good central location and decent (if unheated) pool area. At least half sunbeds seemed to be broken. Much better budget options close by. Didn’t eat or drink so can’t comment.

 
24.11.2022

Kirjoittanut stephen b Walsall, Yhdistynyt kuningaskunta

very good but

23 nov room 376 just got back from 10 days at the fuertesol great hoildays staff was great lovely rooms but 1there was only 1 big saucepan in the room asked 4 times for a frypan and small saucepan but did not get them but 2 we got worms in the bath it was not till we were comeing home we found were they was getting in they was comeing under the tiles and the bath but still go back great place