Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henlkilöiksi.

Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat majoittua hotelli MS Amaraguassa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.