Kokemuksia MS Amaragua -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita MS Amaragua -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1114 arvostelua
Erinomainen
 
377
Erittäin hyvä
 
412
Hyvä
 
198
Ei kovin hyvä
 
59
Huono
 
68

Viimeisimmät 5 arviota

15.10.2019

Kirjoittanut Polvihousu Helsinki, Suomi

Hotellihuoneessa tuoksui 60-luku

Hotelli Amaragua mainostaa itseään aikuiseen makuun sopivana. Heti sisään tullessa huomasi, että hotelli on rakennettu 60-luvulla. 20 neliön Standard-huonetta hallitsi jättikokoinen, mutta kolkko parisänky. Huoneessa leijaili ummehtunut ilma. Pieneltä parvekkeelta aukesi se kuuluisa rajoitettu merinäköala, kun jaksoi työntää päätään pitkälle. Hotelli-aamiaisella oli helppo huomata, että lokakuun alussa hotelli oli täynnä 50-70 -vuotiaita auringon ystäviä eri Euroopan maista. Viikon aikana juttelimme hollantilaisten, irlantilaisten, sveitsiläisten ja norjalaisten kanssa. Ihmeeksemme yhtään brittiä ei osunut lähietäisyydelle. Plussapisteitä keräsivät: + Loistava ja monipuolinen buffet-aamiainen, munakaskin paistettiin omien silmien alla, omien toiveiden mukaan + Kivasti sisustettu La Ola Pool Bar, kohtuulliset drinkkihinnat ja live-musiikkia iltaisin + Sijainti Carihuelan rantamaisemissa, 83 ravintolaa puolen kilometrin säteellä hotellista + Pieni super mercado lähes vastapäätä hotellia, apteekkiin 400 m + Huoneessa äänetön, itsesäädettävä ilmastointi + Huone-TV päivitetty 40 tuuman kokoon + Oma taksiasema hotellin nurkan takana, Torressa taksilla ajo on edullista Miinuspisteille jäivät: - Hotellihuoneen sisustus unohdettu päivittää nykyaikaan. Myös huonekoko pitäisi uudistaa, jolloin koko olisi vähintään 30 m2 - Useimmat turistit kaipaisivat pussilakanoita ja tavallisia tyynyjä. Nykyinen lakanapeite ja 2-metrinen supertyyny ovat jo aikansa eläneitä - Huoneen WC ulisi, pulisi ja lopuksi vielä vihelsikin, huomaa, että Espanjassa ei tehdä putkiremontteja - Huoneessa ei ollut jääkaappia, vain puolitäyden minibaarin kylmätila - Hotellin henkilökunnan asiakaspalvelu oli kirjavaa, Etenkin tarjoilijapuolella oli henkilökuntaa, joiden ei tulisi koskaan olla asiakaspalvelussa

 
19.9.2017

Kirjoittanut Kimmo K K Vantaa, Suomi

Carihuelan ranta-alueen hotelli

Amaragua -hotelli Benalmadenan ja Torremolinoksen puolessavälissa (Carihuelan ranta-alue) vastasi odotuksia. Hotelli rannalla rantakadulla. Wifi toimi koko hotellin alueella hyvin videoiden katselua myöten.

 
5.3.2017

Kirjoittanut Finpackers

Not a four star hotel.

Ei todellakaan ole neljän tähden hotelli. Minibaari oli tyhjä. Ei ollut vedenkeitintä. Tyynyt olivat kovia ja "putkilomaisia". Tosin henkilökunta oli ystävällistä.. olivat jotenkin noloissaan. Ja ei lapsiperheiden hotelli. Paikka oli täynnä eläkeläisiä.

 
26.3.2023

Kirjoittanut Jill F

Just what we needed!

This was our first visit to the hotel. Staff were friendly and sorted out our two (minor) issues within a few minutes. Our room with a side sea view was comfortable and spacious. Some might call it old fashioned and, if you want chrome and glass, this isn't the hotel for you. There were lots of sunbeds; you can hire a pool towel for a refundable 10 Euros and change it for 1 Euro. There was a wide choice at the buffet breakfast. We didn't eat dinner in the hotel. The evening entertainment was good, with several different artistes during our week's stay. We walked each day along the promenade, at the bottom of the hotel grounds, and found plenty of restaurants and bars. The buses to Torremolinos, Benalmadena, Malaga and Mijas stopped at the top of the road and were frequent and cheap. We would visit here again without hesitation!

 
23.3.2023

Kirjoittanut AntandNeil Sheffield

Always a great stay at the Amaragua

Always a great stay at this great hotel. Nice to see new décor on the always and corridors. Lovely pool area, great bar staff, excellent restaurant and food. Reception are really helpful. Will be back in May.