Kokemuksia MS Amaragua -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita MS Amaragua -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1281 arvostelua
Erinomainen
 
444
Erittäin hyvä
 
470
Hyvä
 
221
Ei kovin hyvä
 
72
Huono
 
74

Viimeisimmät 5 arviota

15.10.2019

Kirjoittanut Polvihousu Helsinki, Suomi

Hotellihuoneessa tuoksui 60-luku

Hotelli Amaragua mainostaa itseään aikuiseen makuun sopivana. Heti sisään tullessa huomasi, että hotelli on rakennettu 60-luvulla. 20 neliön Standard-huonetta hallitsi jättikokoinen, mutta kolkko parisänky. Huoneessa leijaili ummehtunut ilma. Pieneltä parvekkeelta aukesi se kuuluisa rajoitettu merinäköala, kun jaksoi työntää päätään pitkälle. Hotelli-aamiaisella oli helppo huomata, että lokakuun alussa hotelli oli täynnä 50-70 -vuotiaita auringon ystäviä eri Euroopan maista. Viikon aikana juttelimme hollantilaisten, irlantilaisten, sveitsiläisten ja norjalaisten kanssa. Ihmeeksemme yhtään brittiä ei osunut lähietäisyydelle. Plussapisteitä keräsivät: + Loistava ja monipuolinen buffet-aamiainen, munakaskin paistettiin omien silmien alla, omien toiveiden mukaan + Kivasti sisustettu La Ola Pool Bar, kohtuulliset drinkkihinnat ja live-musiikkia iltaisin + Sijainti Carihuelan rantamaisemissa, 83 ravintolaa puolen kilometrin säteellä hotellista + Pieni super mercado lähes vastapäätä hotellia, apteekkiin 400 m + Huoneessa äänetön, itsesäädettävä ilmastointi + Huone-TV päivitetty 40 tuuman kokoon + Oma taksiasema hotellin nurkan takana, Torressa taksilla ajo on edullista Miinuspisteille jäivät: - Hotellihuoneen sisustus unohdettu päivittää nykyaikaan. Myös huonekoko pitäisi uudistaa, jolloin koko olisi vähintään 30 m2 - Useimmat turistit kaipaisivat pussilakanoita ja tavallisia tyynyjä. Nykyinen lakanapeite ja 2-metrinen supertyyny ovat jo aikansa eläneitä - Huoneen WC ulisi, pulisi ja lopuksi vielä vihelsikin, huomaa, että Espanjassa ei tehdä putkiremontteja - Huoneessa ei ollut jääkaappia, vain puolitäyden minibaarin kylmätila - Hotellin henkilökunnan asiakaspalvelu oli kirjavaa, Etenkin tarjoilijapuolella oli henkilökuntaa, joiden ei tulisi koskaan olla asiakaspalvelussa

 
19.9.2017

Kirjoittanut Kimmo K K Vantaa, Suomi

Carihuelan ranta-alueen hotelli

Amaragua -hotelli Benalmadenan ja Torremolinoksen puolessavälissa (Carihuelan ranta-alue) vastasi odotuksia. Hotelli rannalla rantakadulla. Wifi toimi koko hotellin alueella hyvin videoiden katselua myöten.

 
5.3.2017

Kirjoittanut Finpackers

Not a four star hotel.

Ei todellakaan ole neljän tähden hotelli. Minibaari oli tyhjä. Ei ollut vedenkeitintä. Tyynyt olivat kovia ja "putkilomaisia". Tosin henkilökunta oli ystävällistä.. olivat jotenkin noloissaan. Ja ei lapsiperheiden hotelli. Paikka oli täynnä eläkeläisiä.

 
15.7.2024

Kirjoittanut Concha L

Muy limpio, silencioso y agradable.

Creo que se debe revisar la vida laboral del tostador del pan, se merece una jubilación, ya no tuesta. Por lo demás todo muy bien, aunque he echado en falta un equipo de animación y un menú de unos veinte o veinticinco euros en el Restaurante La Ola

 
11.7.2024

Kirjoittanut Fernan F

Excelente servicio

Excelente servicio y atención al cliente por parte de todo el personal, especialmente del director. La ubicación del hotel en primera línea de playa y así como la calidad de los espectáculos y de la comida lo hacen 100% recomendable y equilibrado en calidad precio.