Kokemuksia Soho Boutique Las Vegas -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Soho Boutique Las Vegas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

53% matkustajista suositttelee

1200 arvostelua
Erinomainen
 
296
Erittäin hyvä
 
524
Hyvä
 
237
Ei kovin hyvä
 
75
Huono
 
68

Viimeisimmät 5 arviota

9.7.2018

Kirjoittanut SariJ145

HYvä

hyvä hotelli, vopisi olla autopaikkoja. rantaan pääsee nopeasti ja samoin kaupunki on lähellä. olisi kyllä kiva jos suihkut toimisi premmin ja oilisi pelkät suihkut turvallisempia, kuin amme. oli kuitenki hieno paikka.

 
14.3.2017

Kirjoittanut 615lomailija Helsinki, Suomi

Mahtava sijainti

Hotelli on sijainniltaan erinomaisella paikalla, sen henkilökunta on ammattitaitoista ja asiallisen ystävällistä. Huoneiden siivous joka päivä huolellista. Mutta, uima-altaassa ei ollut vettä vielä maaliskuun alussa, haikeana katselin naapuritalon uima-allasta, Suurempi mutta olikin viilennyksen puuttuminen, maaliskuussa on vielä talvi niin ilmastointi työntää vain kuumaa. Suorasta näköalasta merelle ei ole iloa kun verhot on pidettävä tiukasti kiinni, yöllä liikenteen melu haittaa joten terassin ovea ei voi pitää auki. Päivällä lämpötila kapusi jopa 27 asteeseen, huone oli tukalan kuuma.

 
20.7.2024

Kirjoittanut Juan Antonio M Sevilla, Espanja

Sentirse como en casa.

Hotel super recomendado..el staff es muy amable, simpáticos y buenos profesionales..la comida del buffet está buenísima. Ya hemos ido varias veces y repetiremos..por supuesto..las habitaciones son super amplias..y tiene una terraza espectacular..con vistas de la playa y de la ciudad muy bonitas.

 
12.7.2024

Kirjoittanut Culture21564744987 Matosinhos, Portugali

Hotel Muito Bonito e Localização 5 Estrelas

Hotel Muito Bonito numa Localização Extraordinária em Frente à Praia. Quartos confortáveis e Funcionais. Excelente Pequeno Almoço numa Sala muito Bonita ao lado da Piscina. Stafff Muito Simpático. Localização Excelente porque se pode ir a pé para qualquer zona da cidade. Voltaremos Certamente.

 
8.7.2024

Kirjoittanut Mirjam L

Een heel goed en fijn hotel.

Een goed hotel. Mooie ruime kamer, fijne bedden en een heerlijke douche! Kamer was schoon en werd dagelijks bijgehouden. Prima ontbijt, veel keus. Ik ben zeer tevreden over dit hotel en het vriendelijke personeel. Ik zou zo weer boeken! En direct aan het strand. De tuin bij het zwembad door, weg oversteken en je bent aan het strand.