Kokemuksia Soho Boutique Las Vegas -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Soho Boutique Las Vegas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

53% matkustajista suositttelee

1116 arvostelua
Erinomainen
 
251
Erittäin hyvä
 
497
Hyvä
 
230
Ei kovin hyvä
 
73
Huono
 
66

Viimeisimmät 5 arviota

9.7.2018

Kirjoittanut SariJ145

HYvä

hyvä hotelli, vopisi olla autopaikkoja. rantaan pääsee nopeasti ja samoin kaupunki on lähellä. olisi kyllä kiva jos suihkut toimisi premmin ja oilisi pelkät suihkut turvallisempia, kuin amme. oli kuitenki hieno paikka.

 
14.3.2017

Kirjoittanut 615lomailija Helsinki, Suomi

Mahtava sijainti

Hotelli on sijainniltaan erinomaisella paikalla, sen henkilökunta on ammattitaitoista ja asiallisen ystävällistä. Huoneiden siivous joka päivä huolellista. Mutta, uima-altaassa ei ollut vettä vielä maaliskuun alussa, haikeana katselin naapuritalon uima-allasta, Suurempi mutta olikin viilennyksen puuttuminen, maaliskuussa on vielä talvi niin ilmastointi työntää vain kuumaa. Suorasta näköalasta merelle ei ole iloa kun verhot on pidettävä tiukasti kiinni, yöllä liikenteen melu haittaa joten terassin ovea ei voi pitää auki. Päivällä lämpötila kapusi jopa 27 asteeseen, huone oli tukalan kuuma.

 
20.9.2023

Kirjoittanut jills2ck

Excellent stay at Soho Boutique Las Vegas

Comfortable, clean, quiet room. Very comfortable beds. Excellent beach bar, serving very good quality food at good prices. Nice garden and pool area, well-tended. Staff all very friendly and helpful. We have stayed here several times and will be coming back!

 
10.9.2023

Kirjoittanut Kari J Gran Canaria, Espanja

Excellent Location

Nice hotel with Great Location, one can walk to the Olf Town. Lovely Malagueta Beach is ar distance of 300m, the Hotel has a swimming pool also. Good Brekfast and helpful staff, we enjoyed. Car Parking also possible, not cannot be reserved beforehand; IF You want to drive in Malaga :)

 
3.9.2023

Kirjoittanut edwardsP2438EI Maryport, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely hotel

A fantastic, well kept, clean hotel with a good-sized room. A great location, with the beach over the road and the city centre a 20min walk away (but also on a bus route). The hotel has bikes to hire at a reasonable price and provides a delicious breakfast with a variety of options. The only negative was the pool area. The pool itself was lovely but the surrounding area, which was grassed , was uneven and sometimes muddy when wet Having said that, we would definitely return to this hotel Our first visit to Malaga and hopefully not our last