Kokemuksia Soho Boutique Las Vegas -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Soho Boutique Las Vegas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

53% matkustajista suositttelee

1048 arvostelua
Erinomainen
 
219
Erittäin hyvä
 
472
Hyvä
 
226
Ei kovin hyvä
 
69
Huono
 
62

Viimeisimmät 5 arviota

9.7.2018

Kirjoittanut SariJ145

HYvä

hyvä hotelli, vopisi olla autopaikkoja. rantaan pääsee nopeasti ja samoin kaupunki on lähellä. olisi kyllä kiva jos suihkut toimisi premmin ja oilisi pelkät suihkut turvallisempia, kuin amme. oli kuitenki hieno paikka.

 
14.3.2017

Kirjoittanut 615lomailija Helsinki, Suomi

Mahtava sijainti

Hotelli on sijainniltaan erinomaisella paikalla, sen henkilökunta on ammattitaitoista ja asiallisen ystävällistä. Huoneiden siivous joka päivä huolellista. Mutta, uima-altaassa ei ollut vettä vielä maaliskuun alussa, haikeana katselin naapuritalon uima-allasta, Suurempi mutta olikin viilennyksen puuttuminen, maaliskuussa on vielä talvi niin ilmastointi työntää vain kuumaa. Suorasta näköalasta merelle ei ole iloa kun verhot on pidettävä tiukasti kiinni, yöllä liikenteen melu haittaa joten terassin ovea ei voi pitää auki. Päivällä lämpötila kapusi jopa 27 asteeseen, huone oli tukalan kuuma.

 
17.11.2022

Kirjoittanut Bernie D

Close to beach and old town

Hotel is very close to the beach and 20 minutes walk to the old town. Lovely room with beach views. Breakfast was plentiful lovely staff. Would have liked a kettle in the room. I would recommend this hotel

 
6.11.2022

Kirjoittanut LondonBob Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Clean with friendly staff. Not a beach hotel.

Anyone looking for a beach hotel should know that the beach is across a busy road. Beach beds 10 Euro per day. Whilst it is a 20 minutes walk from the center, it is well served by public transport. Room was good sized and clean with friendly staff. I would rate this hotel as average.

 
6.11.2022

Kirjoittanut jaaaadeeebbuk Yhdistynyt kuningaskunta

Amazing stay with friends

Nice hotel, a bit overpriced but average was good, we stayed with friends room has a nice balcony with the sea view and the size was ok. Excellent location next to the Center few min walking .. The pool was nice aswell big and nice breakfast served with variety Will be considered in future stays😉