Maksaminen

Matkan maksaminen (rantalomat)

Jos varaat matkasi yli 45 vrk ennen matkalle lähtöä, varausmaksu 200 €/henkilö (300 €/henkilö kaukomatkat) tulee maksaa 7 vuorokauden sisällä varauspäivästä. Varausmaksun suuruus vaihtelee kohteittain.

Voit suorittaa maksun luottokortilla Apollomatkojen lomamyymälässä tai luottokortilla ja verkkopankkitunnuksilla Apollomatkojen internetsivuilla. Hyväksymme American Express-, Visa-, Mastercard- ja Eurocard- luottokortit.

Voit maksaa matkan myös pankkisiirrolla Apollomatkojen pankkitilille:
Pankki: SEB 
Tilinumero: FI32 3301 0001 1569 83  (BIC ESSEFIHX)
Pankkisiirrolla maksettaessa tulee käyttää varausvaiheessa saatua OCR/Viitenumeroa.

Jos varaat matkasi alle 45 vrk ennen matkalle lähtöä, tulee koko matkan hinta maksaa heti varauksen yhteydessä.

Mikäli emme ole saaneet maksua edellä mainittujen ehtojen mukaisesti, matkasi peruuntuu automaattisesti. 

Voit maksaa matkasi usealla eri tavalla

Kun olet tehnyt matkavarauksen, voit maksaa sen online maksuna luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla, tilisiirtona tai ottamalla yhteyttä lomamyymäläämme

Luottokortti

Voit maksaa matkasi turvallisesti online-maksuna verkkosivuillamme joko Visalla, American Expressillä, Eurocardilla tai Mastercardilla. Perimme American Expressillä maksaessa prosentin (1%) maksutapalisän. Lisämaksu pyöristetään seuraavaan tasasummaan. Veloitettua palvelu- ja luottokorttilisämaksua ei palauteta.

Verkkopankit

Voit maksaa matkasi turvallisesti myös verkkopankkisi kautta. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Trustly yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Klarna

Teemme yhteistyötä Klarnan kanssa, jotta matkasi maksu olisi entistä helpompaa. Maksa matkasi helposti, turvallisesti ja vaivattomasti. Klarnalla voit valita aina sinulle sopivimman maksutavan. Ja mikä parasta, matkaasi sisältyy Klarnan ostajan turva. Klarnan avulla voit siirtää matkasi maksua tai pilkkoa sen osiin. Lue lisää täältä.

Lomamyymälässä tai puhelimitse asiakaspalvelussa 

Turvallisuuden vuoksi myymälässämme ei oteta vastaan käteistä rahaa. Voit kuitenkin maksaa matkasi luottokortilla. Luottokorttimaksu onnistuu myös soittamalla asiakaspalveluumme numerossa 09 61547400. 

Ulkomailta

Voit maksaa matkasi myös ulkomailta käyttäen seuraavia tilitietoja: 

Tilinumero: FI32 3301 0001 1569 83 BIC ESSEFIHX
Pankki: SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) Unioninkatu 30, 00100 Helsinki, Finland

Lahjakortit

Verkossa voit maksaa lahjakortilla 1, 2 ja kolmen viikon rantalomia. Lahjakortilla voit maksaa joko osan matkan hinnasta tai koko matkan hinnan.

Maksuun liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai soittaa asiakaspalveluumme.


Matkan maksaminen (kaupunkilomat ja risteilyt)

Kaupunkilomavaraukset ovat sitovia ja vaativat suoraveloituksen luottokortilla varausta tehdessä. Risteilyvaraukset on mahdollista maksaa kahdessa osassa, jolloin ensimmäinen osa maksusta suoritetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu viimeistään 65vrk ennen matkan alkua. Sallitut maksukortit ovat Visa, Mastercard, Eurocard ja American Express -luottokortit. Huomioithan, että jotkin pankit vaativat verkkopankki -tunnistautumista maksutapahtumassa. Jos haluat maksaa lahjakortilla, soita numeroon 09 6154 7400 (pvm/mpm) tai tule lomamyymäläämme.

Lahjakortit

Jos haluat maksaa lahjakortilla; kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen hyvitämme lahjakortin summan. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme puh. 09 6154 7400 (pvm/mpm).

Hinnat ja alennukset

Lue lisää täältä