Maksaminen

Voit maksaa matkasi alla olevilla maksutavoilla Minun lomani -osiossa. Varausmaksu 200 €/henkilö (300 €/henkilö kaukomatkat) tulee maksaa 7 vuorokauden sisällä varauspäivästä. Jos lähtöön on aikaa 45 vrk tai vähemmän, tulee koko matka maksaa varauksen yhteydessä.

Luottokortti

Voit maksaa matkasi pohjoismaisella luottokortilla, Visalla, American Expressillä tai Mastercardilla turvallisesti.

Verkkopankki

Voit maksaa matkasi turvallisesti myös verkkopankkisi kautta. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Trustly yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Pankit: OP, Nordea, S-Pankki, Säästöpankki, POP Pankki, OmaSp, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken. Trustly ei tue Danske Bankia tällä hetkellä, mutta voit maksaa matkasi MobilePayn kautta.

MobilePay

Voit maksaa matkasi helposti ja turvallisesti mobiilimaksusovellus MobilePaylla.

Klarna

Teemme yhteistyötä Klarnan kanssa, jotta matkasi maksu olisi entistä helpompaa. Maksa matkasi helposti, turvallisesti ja vaivattomasti. Klarnalla voit valita aina sinulle sopivimman maksutavan. Ja mikä parasta, matkaasi sisältyy Klarnan ostajan turva. Klarnan avulla voit siirtää matkasi maksua tai pilkkoa sen osiin. Lue lisää täältä.

Tilisiirto

Voit maksaa matkan myös tilisiirrolla Apollomatkojen pankkitilille. Olethan yhteydessä meihin, jos haluat maksaa matkan tilisiirtona. 

Tilisiirtona maksettaessa tulee käyttää viitenumeroa, jonka löydät varausvahvistuksestasi. Jos matkasi alkuun on alle 45 vuorokautta, ethän maksa matkaasi tilisiirtona olematta ensin yhteydessä asiakaspalveluumme, sillä muuten varauksesi saattaa peruuntua. Mikäli matkasi toteutetaan reittilennoin, voit maksaa matkasi ainoastaan Minun lomani -osiossa. Tilisiirto ei ole sallittu.
 

Lahjakortit

Lahjakortilla voit maksaa joko osan matkan hinnasta tai koko matkan hinnan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa maksamiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Turvallisuussyistä emme ota luottokorttitietoja puhelimitse.

Osa reittilennoin toteutettavista matkapaketeista tulee maksaa heti varauksen yhteydessä, ja osassa on käytössä varausmaksu, jonka suuruus vaihtelee.

Voit maksaa kaupunkiloman verkkopankkimaksuna tai Visalla, Mastercardilla tai American Expressillä, MobilePaylla, lahjakortilla tai Klarnalla. Huomioithan, että jotkin pankit vaativat verkkopankki -tunnistautumista maksutapahtumassa.

Lahjakortit

Jos haluat maksaa kaupunkiloman tai reittilennoin tapahtuvan matkan lahjakortilla, matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai [email protected], jolloin hyvitämme lahjakortin osuuden takaisin alkuperäiselle maksutavalle.