Tropitel Sahl Hasheesh

Tropitel Sahl Hasheesh vietät tasokasta lomaa yksityisellä hiekkarannalla ja vehreällä allasalueella. Tee snorklausretki koralliriutalle tai ihastele kirkasta mertä hotellin laiturilta. Hotellissa on kattava All Inclusive-tarjonta, johon sisältyy useita ravintoloita, baareja sekä urheiluaktiviteetteja kuten tennis ja kuntosali.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,7 10:stä
Perustuu 36 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5936 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 25 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidettystä Tropitel Sahl Hasheeshista on kauniit maisemat Punaisellemerelle. Hotellissa on yksityinen hiekkaranta. Allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa. Kaksi suurta allasta (toinen lämmitetty talvella) sekä lastenallas ja kolme vesiliukumäkeä. Mikäli pidät snorklauksesta, koralliriutta sijaitsee heti rannassa. Hotellin laituria pitkin pääsee noin 300 metrin päähän, josta voi pulahtaa uimaan. Allasalueella ja rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Useita ravintoloita ja baareja. Pääravintoloissa The Plamissa ja the Wavesissa on tarjolla aamiais-, lounas- ja illallispöytä. Kolme à la carte-ravintolaa, jotka tarjoilevat italialaista, meksikolaista ja intialaista ruokaa. Intialainen ei sisälly All Inclusiveen. Italialainen ja aasialainen à la carte-ravintola sijaitsevat rannalla. The Palmissa on joka ilta eri teema, kuten kala- ja äyriäisilta tai grilli-ilta. Pukukoodi illallisella (siistit vaatteet). Hotellissa on myös itämainen kahvila, jossa voi polttaa vesipiippua, sekä useita eri baareja.

Hotellisa on kuntosali sekä urheilumahdollisuuksia, kuten rantalentopallo, jalkapallo ja pingis. Tennis (lisämaksusta vain iltaisin) ja biljardi (maksuton tunti per henkilö per viikko). Spassa on tarjolla hierontaa sekä sauna, hamam ja erilaisia hoitoja lisämaksusta.

Leikkihuone ja hotellin oma lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Leikkipaikka. Iltaviihdettä ja elävää musiikkia. Maksuton wifi vastaanotossa, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Hotellissa on maksuton kuljetus Hurghadaan kerran päivässä (varaus vaaditaan).

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä pääravintola the Palmissa tai the Wavesissa, klo 07.00-10.30.
 • Snacksejä aamupäivällä rantabaarissa, klo 12:00 - 17:00.
 • Lounaspöytä the Palmissa tai the Wavesissa, klo 12.30-15.00.
 • Tuoreita hedelmiä altaalla, klo 16.00.
 • Jäätelöä allas- ja rantabaarissa, klo 09.00-17.00.
 • Snacksejä iltapäivällä rantabaarissa, klo 12:00 - 17:00.
 • Illallispöytä pääravintola the Palmissa, klo 18.30-21.00
 • Kaksi illallista loman aikana italialaisessa à la carte-ravintolassa, klo 18:30-20:00 ja 20:30-22:00 (pöytävaraus vaaditaan kaksi päivää ennen).
 • Kaksi illallista loman aikana aasialaisessa à la carte-ravintolassa, klo 18:30-20:00 (pöytävaraus vaaditaan kaksi päivää ennen).
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä ja virvoitusjuomia baareissa. Aulabaari avoinna vuorokauden ympäri.
 • Suuri vesipullo huoneessa per henkilö per vuorokausi sekä kolme alkoholitonta juomaa viikossa.
 • Maksuton ateria meksikolaisessa tai italialaisessa à la carte-ravintolassa per viikko.
 • Viihdettä ja elävää musiikkia.
 • Tennis (päivällä), rantalentopallo, aerobic, pöytätennis ja tikka.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Mereen mentäessä tarvitaan uimatossut.