Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach on All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee rauhallisella alueella Sveti Vlasin ulkopuolella Bulgariassa. Hotellin lähellä on pitkä hiekkaranta, ja allasalueelta on kauniit maisemat merelle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,5 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 198 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Paradise Residence Beachissa on suuri allasalue, joka on lähellä rantaa ja sieltä on upeat merimaisemat. Altaalla on erilaisia alueita sekä erillinen lastenalue. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari, jossa on tarjolla välipaloja ja juomia. Hotelli sijaitsee korkealla kukkulalla, ja altaalle ja rannalle pääset myös hissillä. Rannalla on vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Noutopöytäravintola, jossa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista. Järjestettyä ohjelmaa korkeasesongin aikaan. Lastenkerho hotellin alueella 4-12 vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta. Pelihuone, kuntosali ja biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lisämaksullinen pysäköintimahdollisuus.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä noutopöytäravintolassa, klo 07.30-10.00.
  • Mannermainen aamiainen Paradise-baarissa, klo 10.30-11.30.
  • Lounaspöytä noutopöytäravintolassa, klo 12.30-14.30.
  • Kylmiä välipaloja Paradise-baarissa, klo 16.00-18.00.
  • Illallispöytä noutopöytäravintolassa, klo 18.00-21.00.
  • Jäätelöä allasbaarissa.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia Paradise-baarissa, klo 10.00-22.30.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow on suosittu ja hieman pienempi hotelli, joka sijaitsee Sveti Vlasissa, noin 4 kilometrin päässä Sunny Beachistä. Hotellilla on oma allas vilvoittelua varten. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort on viiden tähden All Inclusive hotelli, jossa majoitut tilavissa huoneissa ja hotellilta löytyy myös useita altaita ja vesiliukumäkiä - täällä viihtyy koko perhe!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive -hotelli Dreams Sunny Beach Resort and Spassa on useita suuria altaita, erinomainen All Inclusive -tarjonta ja useita ravintoloita, joista valita. Täältä löytyy jokaiselle jotakin: kaikkea joogasta lastenkerhoon ja rentouttavaan spa-osastoon.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa on suuri All Inclusive -hotelli, jossa on upea allasalue ja useita ravintoloita. Rentoudu hotellin kylpylässä, treenaa kuntosalilla ja osallistu joogatunneille tai nauti valtameren aalloista. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.