Sunny Beach

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Kun haluat päivisin nauttia auringosta ja uimisesta ja kaipaat iltaelämää, on Sunny Beach erinomainen valinta. Vaikka iltaelämä onkin vilkasta, soveltuu Sunny Beach myös lapsiperheille. Päivisin aika kuluu kuin siivillä upealla pitkällä hiekkarannalla, jonka matalat vedet sopivat myös perheen pienimpien vesileikkeihin.Lisätiedot Sunny Beach

Aikaero

Kellonaika on sama kuin Suomessa.

Valuutta

BGN = bulgarian leva. Tarkista ajantasainen valuuttakurssi pankista tai valuutanvaihtotoimistosta. Huomioithan, että Bulgariassa rahan vaihto kadulla on kiellettyä eivätkä rahanvaihtokonttorit ja pankit ota vastaan rypistyneitä tai muuten vahingoittuneita seteleitä.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 17 euroa, olut noin 2 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Burgasin lentokentältä Sunny Beachille kestää noin 30-75 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat

Sunny Beachin viihtyisä hiekkaranta on 6 kilometriä pitkä, erittäin leveä, matala ja hienohiekkainen ranta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 7°c
helmi 8°c
maalis 11°c
huhti 15°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 28°c
elo 28°c
syys 24°c
loka 19°c
marras 14°c
joulu 9°c
7,0 10:stä Sunny Beach
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 190 arvioon

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Kaikki matkakohteet Bulgaria

Sozopol

Sozopol on ehdottomasti yksi Bulgarian kiehtovimmista lomakohteista. Sozopoliin houkuttelevat hyvin säilyneet historialliset rakennukset ja viihtyisä tunnelma. Ja useista ihanista rannoista voit valita oman suosikkisi.

Bansko

Bansko on Bulgarian suurin laskettelukeskus, ja se sijaitsee Pirin-vuoristossa Podorka-vuoren vieressä, jonka 2 746-metrinen huippu kohoaa jyrkästi laskettelualueen yläpuolella. Alueelta löytyy jopa 1500 metrin pudotus, ja Banskosta löytyy myös yksi maailman pisimmistä laskettelurinteistä, joka jatkuu jopa 16 kilometriä. Rinteet ovat hyvälaatuisia ja hissit nykyaikaisia. Hotellivalikoima on hyvä ja monipuolinen, ja monet hotellit sijaitsevat aivan laskettleuhissien vieressä. Bansko tekee vaikutuksen kauniilla metsärinteillään, maailmancupin rinteillään, vaikeakulkuisilla off-pisteillään ja panoraamanäkymillä Pirin-vuorille ja Pirinin kansallispuistoon.

Nessebar

Sunny Beachin eteläpuolella sijaitsee eloisa Nessebar ja sen kaunis ranta. Nessebarin vanhassa osassa on hurmaavia mukulakivikatuja ja perinteisiä rakennuksia.

Sveti Vlas

Sveti Vlasissa pääset viettämään rauhallista rantalomaa. Alue sopii hyvin rentoutumiseen, mutta Sunny Beachin vilinä ja ostosmahdollisuudet ovat silti lähellä.