Kokemuksia The Westin Dubai Mina Seyahi -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 21 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Sijainti ja alueen monipuolisuud. Ystävällinen etenkin lapsiystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-27


10 10:stä

+
Service was really good and friendly
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-29


10 10:stä

+
Laadukkaat ravintolat, hyvä allasalue, monipuolinen aamiainen, ystävällinen palvelu, sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-01


9 10:stä

+
Useita ravintolavaihtoehtoja, oma ranta
-
Linnut häiritsivät sekä nurmi- että ranta-alueella. Nettisivuilla ei lukenut, että ilmainen wifi kuuluisi myös "normaaleihin" huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-18


9 10:stä

+
Sijainti, ruoka ja palvelut hotelissa
-
Henkilökunta erittäin ystävällisisä ja palvelualttiita. Palaute koskee kiinteistön huoltohenkilökuntaa, he voisivat ottaa hotellin asiakkaat paremmin huomioon.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-11


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-13


10 10:stä

+
Hotelli todella loistava kokonaisuus. Ravintolat erinomaisia ja palvelu myös. Allasalue mahtava, mutta todella tiukat säännöt lapsien vesileikeille. Sijainti loistava aivan rannalla ja kaupungin kainalossa.
-
Westin on Best.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Westin Dubai Mina Seyahi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

5080 arvostelua
Erinomainen
 
3974
Erittäin hyvä
 
735
Hyvä
 
221
Ei kovin hyvä
 
83
Huono
 
67

Viimeisimmät 5 arviota

24.1.2020

Kirjoittanut tteja Hämeenlinna, Suomi

Erittäin hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Hotellin sijainti on hyvä, lähimmälle tram pysäkille on muutama sata metriä ja tramin kautta on yhteys metroon. Julkisilla liikkuminen on erittäin edullista. Hotellikompleksin uima-allasalue on iso, käsittäen useita uima-altaita ja oman rannan. Uima-altaista ja rannasta osa on rajattu vain aikuisille. Aikuisten puolelta uima-altaalta löytyy myös baari. Allasalue ja ranta olivat siistejä. Hotelli on kokonaisuutena erittäin siisti, huone oli hyväkuntoinen, ei valittamista. Huoneeseen ei kuulunut ylimääräisiä ääniä. Pullovedet kuuluivat huoneen hintaan, useana päivänä saimme huoneeseen myös hedelmälautasen. Siivooja kävi päivällä ja vielä alkuillasta varmistamassa, että kaikki oli hyvin. Koko hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja auttoivat tilanteessa kuin tilanteessa. Aamupala hotellissa oli erinomainen, peittoaa normaalit hotellien buffetaamiaiset sata-nolla. Tuoreita raaka-aineita ja kokit valmistivat mm. munakkaat pyynnöstä. Hotellin alueella on useita ravintoloita ja altaalla on snack ja juomatarjoilua. Viiden tähden hotellissa on toki myös hinnat viiden tähden hotellin arvoiset. Erittäin lämmin suositus tälle hotellille!

 
29.3.2018

Kirjoittanut AaaHoo3321

Hyvä hotelli hyvällä sijainnilla / Great hotel with great location

Olemme olleet kahdesti aiemmin Dubaissa ja päätimme nyt vaihtaa hotellia. Ensisijainen kriteeri kunnon kulkuyhteydet sekä hyvät altaat ja ei haittaa vaikka olisi hieman rantaakin. Westin Mina Seyahi täytti nämä kriteerit, ei tosin ole mikään halvin vaihtoehto. Varasimme hotellin kanta-asiakasohjelman SPG:n kautta executive city view huoneen. Auto oli vastassa lentokentällä sovittuna aikana, privaattikyyti, olimme hotellilla jo noin klo 06 aamulla ja saimme huoneen heti, 9. krs. Parveke oli lähinnä mallia bunkkeri, korkeat paksut betoniseinämät, mutta eipä tullut huoneeseen juurikaan liikenteenmelua vaikka valoristeys olikin juuri hotellin kohdalla. Huone oli siisti ja iso, aika perinteinen. Executive lounge oli myös ihan OK, aamupala yksinkertainen, rauhassa sai olla, vain muutamia henkilöitä meidän lisäksi. Iltapäivisin tarjolla kevyt voileipä/snacks buffee. Iltaisin drinkkejä. Allasalue laaja, ja plussaa aikuisten puolesta, siellä sai olla rauhassa. Aurinkotuoleja todella runsaasti hotellin alueella, eikä juurikaan turhaa varailua. Ranta ok, ja paljon aurinkotuoleja. Muutaman vuoden rannan näkymiä tulee heikentämään iso rakennustyömaa, asuinhuoneistoja ym. tulossa tekoniemelle. Hotellilta n. 100m päässä tram/ratikka pysäkki millä pääsi "Walkille" ja Dubai Marinaan, ja metropysäkki n. 800m päässä. Molemmat siistejä, moderneja ja kulkee muutaman minuutin välein. Hotellilta pääsee myös kävellen Marinaan ja tuonne Walkille, mukana iltalenkki :) Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus ja tullaan varmasti toistekin. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ This was our first time in this hotel. Great hotel with great location. Pool area fantastic, and we liked a lot the adults only area, beach was also okey, nice to walk daily. Executive city view room was okey, not so modern, but clean and spacious. 9th floor was quiet. Everybody from the staff was so nice and polite. Metro and tram stations are near and you can walk for example to the Dubai Marina, not so far away, and good exercise :) We will definitely come back!

 
18.6.2017

Kirjoittanut PirjoT47

Loistava sijainti

Huone ja palvelut (Executive palvelut) hotellissa ovat loistoluokkaa. Ramadanin aikana ei tosin olut paljon asiakkaita, mutta tunsimme olevamme ainoat palveltavat asiakkaat. Ainut miinus oli, että varattuamme matkan ebookersin kautta, luvattu ilmainen kuljetus lentokentältä ei ollutkaan järjestetty. Saimme kuitenkin sen järjestettyä lentokenttäpalvelun kautta parhain päin. Ihan luxushotelli. suosittelen. Kesäkuun alku tänä vuonna oli edullinen ajankohta. Lämpötila 35- 45 astetta meille OK.

 
25.1.2022

Kirjoittanut EmmaDubai D

Great friendly service

Lovely Friendly efficient service from the staff at la Pool Bar. Most especially the waiter Bandhu, he was super attentive. Halloumi salad is really delicious and the smoked salad crostini. We loved our time here and look forward to getting back soon!!

 
24.1.2022

Kirjoittanut Jenni_GELLER

Perfect evening

The pool bar is extremely amazing and also the food and beverage service out there is fabulous. The service by the staff was expectionally amazing, we really had a fantastic evening. The pool and the beach is the best place to enjoy such an amazing evening. Jennifer Geller