Kokemuksia JA Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 43 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


4 10:stä

+
kylpytakki
-
kuten edellä kirjoitin ...

Vahvistettu asiakas: 2022-03-21


10 10:stä

+
Allinclusive-pakettiin kuului sporttibaarin ja Captains Bar lounas/illallinen, joissa pöytiin tarjoilu ja se teki kyllä tästä erinomaisen. Ensimmäinen kerta kun ei kyllästytty ruokiin. Myös espanjalainen ravintola, jossa sai syödä -50% alennuksella oli mainio. Golfkenttä oli hieno ja erinomaisessa kunnossa. Tähän paikkaan palaamme.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-07


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-07


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta. Siisteys ja ruoka oli hyviä. Maksuton kuljetus kauppakeskuksiin kolme kertaa päivässä oli erittäin hieno asia sillä hotellin kaupat pieniä eikä lähistöllä mitään kauppoja. Resortin alueella oli peuroja ja strutseja vapaana. Lisäksi hevostallin hevosia näkyi monta kertaa päivässä. Golfkenttä alueella oli hyvin hoidetun näköinen. Meri oli hiukan pettymys kun satama suurine konttialuksineen ja nostureineen pilasi näkymiä. Allasalue oli onneksi mukava ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Meillä oli puolihoito ja lounaan tai päivällisen pystyi käymään syömässä resortin parissa muussakin hotellissa. Kiva loma kaikenkaikkiaan ja kuljetus hotellin ja lentokentän välillä oli hyvin hoidettu.
-
Huomeen ilmastointi oli tosi kylmä eikä pystynyt säätämään joten suljettiin se kokonaan. Parvekkeet pieniä ja jtkut ilmeisesti tupakoivat parvekkeilla koska tupansavun haju tuli huoneeseen jos ovea piti auki.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JA Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

5485 arvostelua
Erinomainen
 
3805
Erittäin hyvä
 
1148
Hyvä
 
328
Ei kovin hyvä
 
107
Huono
 
97

Viimeisimmät 5 arviota

6.2.2019

Kirjoittanut 963pekkal Siilinjärvi, Suomi

Nice place.

Hotelli on siisti, ruoka buffeessa oli monipuolista ja hyvää. Alakerran italialainen ravintola oli erinomainen ja rantaravintola oli todella mukava lounaspaikkana. Allasalue oli miellyttävä ja palvelu pelasi. Ainoa miinus hieman syrjäinen sijainti Dubain keskustasta.

 
26.1.2018

Kirjoittanut 920katjae

Loistava hotelli omalla rannalla!

Hieman matkaa Dubain keskustaan, mutta ilmaiset bussit kulkivat aamusta iltaan eikä taxitkaan ole kalliita. Meillä ei ollut all inclusivea ja säästimme monta sataa. Aamiainen kuului huoneen hintaan ja ilmaista vettä sai monta pulloa päivässä. Tietysti jos juo paljon alkoholia tms. ja haluaa hotellilla kaikki päivät viettää syöden on se hyvä vaihtoehto. Harrastusmahdollisuudet olivat hyvät ja varsinkin kuntosali oli hotellin saliksi erinomainen. Henkikökunta oli kaikenkaikkiaan ystävällistä, hotelli siisti eikä aurinkotuoleista ollut pulaa. Suosittelen ehdottomasti!

 
7.12.2017

Kirjoittanut pappis59 Tammela, Suomi

Viikko loistavassa hotellissa

Hieno 5 tähden hotelli rauhallisella paikalla. 5 uima-allasta, 7 ravintolaa joissa kattava valikoima. Loistava ja palvelualtis henkilökunta, hyvät harrastusmahdollisuudet. Vaikka hotelli on sivussa, siltä järjestetään kuljetuksia keskustaan useasti päivässä. Suosittelen ottamaan all-innclusiven.

 
5.12.2017

Kirjoittanut harri_halttunen

Nasta mesta

Soveltuu hyvin lapsiperheille. Ota täysihoito. Heiman jo kulunut, mutta on varmasti vastiunetta rahalle. Voitaisiin perheenä tulla uudestaankin. Hotelli on kekessä ei mitään, mutta taksilla on lyhyt matka esim Legolandiaan.

 
18.3.2017

Kirjoittanut 495jaanav Vantaa, Suomi

Lepoloma

Hotelli on suuri ja palveluita löytyy. Sijainti on kaukana Dubaista ja all Inclusive ehdottomasti kannatti ottaa jo matkatoimistolta. (572,00 eur per/hlö) Hintataso hotellissa on korkea ja jos ruokailla ei hotellilla halua, läheltä ei löydy mitään muita ravintoloita. Kirjautuessa hotelliin ottavat panttimaksun luottokortilta 3000 dirhamia. Löytyy golfia, erilaisia vesiurheilulajeja, ampumarata, cartingia yms. On hotellilta jopa vesitaso lennätyksiä. Ravintoloissa vaihtoehtoja buffet, Italialainen, seafood laivatavintola, karibialainen rantaravintola, sporttibaari ja musabaari hotellin seiska kerroksessa. Ruoka oli todella hyvää ja aamupala fantastinen. Esimerkkinä hintatasosta -> Magners-siideri 0,5l 12euroa. Hotellilta oli ilmaiset bussikuljetukset emirates mall ja Dubai mall ostareille. Ei montaa kertaa viitti bussissa istua tuntia mennen tullen. Itse suosittelisin hotellia jos haluaa pelkkää lepolomaa, ja ei välittämättä halua reissata jokapäivä Dubain keskustaan. Huoneet oli hieman kuluneet. Henkilökunnasta ystävällisimmät oli kerrossiivoojat ja ovipojat. Ihan Ok taso noin muuten. Riikinkukot hotelli alueella ihastuttivat vieraita myös. Tosin myös varikset oli kovia varastamaan ruokaa pöydistä päivällä.