Hilton Garden Inn Mall of the Emirates

Hotelli Hilton Garden Inn Mall of the Emirates on sijainniltaan loistava silloin kun haluat loman aikana liikkua sekä Dubain keskustassa että Dubai Marinassa. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka valtavaan Mall of the Emirates ostoskeskukseen. Keskellä hotellia on pieni allasalue ja kahdesti päivässä hotellilta on maksuton kuljetus Jumeirah Beachille.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,2 10:stä
Perustuu 22 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1955 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 15 km
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates hotellin pienellä allasaluella on uima-allas, josta on erotettu oma osio lapsille. Allasalue on suurimman osan päivästä varjossa. Altaan lämpötila on säädelty. Muutamia aurinkotuoleja ja –varjoja. Buffetravintola Garden Grille. The Garden Bar, jossa voit seurata urheilua ja nauttia hyvistä juomista. Hotellilla on myös The Shop, joka on avoinna vuorokauden ympäri, täältä voit ostaa juomia, täytettyjä leipiä ja välipaloja.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton pieni kuntosali. Span käyttö lisämaksusta. Pesukone ja kuivuri hotellivieraiden käytössä maksutta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton bussi Jumeirah Beachille kaksi kertaa päivässä. Kävelymatka Mall of the Emirates ostoskeskukseen.

Ikäraja:

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito
  • Täysihoito

Ostaessasi puolihoidon tarjoillaan illallinen buffetista tai kiinteältä listalta.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Hotellit Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Mercure Barsha Heights

Mercure Barsha Heights sijaitsee erinomaisella paikalla Dubaissa, ja täällä majoitut tilavissa huoneistoissa tai sviiteissä. Kaupungin nähtävyydet ja viihde sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä, ja rentoja lomapäiviä varten hotellista löytyy uima-allas, spa ja useita ravintoloita. Täällä pääset nauttimaan ihanasta lomasta!