Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates

  • Mall of Emirates kävelymatkan päässä
  • Maksuton bussikuljetus Jumeirah Beachille

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Hilton Garden Inn Mall of the Emirates on sijainniltaan loistava silloin kun haluat loman aikana liikkua sekä Dubain keskustassa että Dubai Marinassa. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka valtavaan Mall of the Emirates ostoskeskukseen. Keskellä hotellia on pieni allasalue ja kahdesti päivässä hotellilta on maksuton kuljetus Jumeirah Beachille.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja hyvä palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1607 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 15 km
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hilton Garden Inn Mall of the Emirates hotellin pienellä allasaluella on uima-allas, josta on erotettu oma osio lapsille. Allasalue on suurimman osan päivästä varjossa. Altaan lämpötila on säädelty. Muutamia aurinkotuoleja ja –varjoja. Buffetravintola Garden Grille. Aulabaari.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton pieni kuntosali. Span käyttö lisämaksusta. Minimarket. Pesukone ja kuivuri hotellivieraiden käytössä maksutta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton bussi Jumeirah Beachille kaksi kertaa päivässä. Kävelymatka Mall of the Emirates ostoskeskukseen.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoidon illallinen tarjoillaan joko noutopöydästä tai kiinteältä listalta. Aikuisten ostaessa ateriat lapset syövät eurolla.

Hyvä tietää

Huomioithan, että alle 18-vuotiaat eivät voi kirjautua sisään hotelliin ilman vanhemman läsnäoloa.

Paikallisen lain mukaan alle 21-vuotiaat eivät voi nauttia alkoholia.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä.