Tietosuojakäytäntö

DER Touristik Nordic AB, Y-tunnus 556306-1653, (Apollo), suojaa henkilökohtaista koskemattomuuttasi. Voit tuntea aina olosi turvalliseksi, kun luovutat henkilökohtaisia tietojasi Apollolle. Tämän tietosuojakäytännön avulla haluamme osoittaa, miten varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Mitä ovat henkilötiedot?
Henkilötiedot ovat esimerkiksi nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Henkilötiedoiksi luetaan myös erilaiset sähköiset identiteetit, kuten IP-osoitteet. Henkilötietoja ovat luonnollista henkilöä tai hänen ominaisuuksiaan tai elinsuhteitaan kuvaavat merkinnät, joiden avulla hänet voidaan suorasti tai epäsuorasti tunnistaa.

Arkaluontoiset henkilötiedot
Osa henkilötiedoista voivat olla erityisen arkaluontoisia, kuten tiedot terveydentilasta, uskonnosta tai etnisyydestä. Keräämme arkaluontoisia tietoja vain mikäli se on ehdottoman tarpeellista. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos sinun pitää toimittaa meille lääkärintodistus matkustuslupaa varten tai jos muutoin annat arkaluontoisia tietoja sinusta tai muista varauksella olevista henkilöistä. 

Henkilötietovastaava

Tietosuojavastaava

Yhteystiedot

Miten keräämme tietoja sinusta?

Mitä tietoja keräämme?

Mitä teemme tiedoillasi?

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Kenelle voimme jakaa tietosi?

Käsittelemmekö tietojasi kolmansissa maissa?

Sinun oikeutesi

Miten suojaamme tietosi?

Evästekäytäntö

Sosiaalinen media

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

 Versio 20.02.2019