Eksoottisia hedelmiä Seychelleillä

Seychellien makuja

Seychellien ruokakulttuuri on jännittävien tuoksujen ja makujen maailma. Täällä pääset nauttimaan tuoreesta kalasta ja eksoottisista hedelmistä tai vaikkapa täyteläisistä curryistä. Seychelleiltä jokainen löytää varmasti jotain omille makunystyröilleen sopivaa! Täältä löydät parhaat vinkkimme kulinaristista makumatkaa varten! 

Seychellien erikoisuudet

Seychellit on juuri oikea matkakohde mereneläviä rakastaville! Seychellien lomallesi suosittelemme joidenkin paikallisten suosikkien kokeilemista, kuten vaikkapa kookospähkinän kuoren päällä grillattua kalaa. Toinen suosittu kalaruoka on grillattu barrakuda. Kala täytetään valkosipulilla, inkiväärillä ja chilillä ennen grilliin laittamista. Kuulostaako herkulliselta? Älä myöskään jätä väliin suosittua kreoliruokaa, mustekalacurrya, joka tarjoillaan riisin kanssa. Todellista makujen ilotulitusta!  

Nauti eksoottisista hedelmistä

Seychelleiltä löydät hedelmiä kookospähkinöistä ja leipäpuun hedelmistä papaijoihin, banaaneihin ja mangoihin. Ota tuoreita hedelmiä mukaan rannalle, ja täydennät vitamiinivarastojasi herkullisella tavalla. Tiesitkö muuten, että pelkästään Seychelleillä on yli 30 erilaista banaanilajia? Paikalliset käyttävät banaaneja sekä herkullisissa jälkiruoissa että eksoottisissa pääruuissa.   

Ruokamarkkinat Seycheilleillä

Vieraile ruokamarkkinoilla

Seychellien pääkaupunki Victoriassa kannattaa käydä värikylläisessä Sir Selwyn Selwyn Clarke Market -basaarissa. Täältä voit ostaa kaikkea: tuoretta kalaa, erilaisia mausteita, paikallisesti tuotettua hunajaa, eksoottisia hedelmiä ja paljon muuta. Basaari on hyvin kuvauksellinen paikka, ja sieltä löydät myös matkamuistomyymälän.

Jos nälkä yllättää, suuntaa basaarin sydämessä sijaitsevaan pieneen bistroon, jossa voit nauttia maukasta syötävää ja vaikkapa kylmää paikallista Seybrew-olutta! 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Seychellien lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Seychellien matkavinkit

Tutustu Seychellien matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit saaren rannoista, aktiviteeteista ja nähtävyyksistä!

Tutustu matkavinkkeihin
Seychellit

Seychellit

  • Henkeäsalpaavaa luontoa
  • Paratiisirantoja
  • Hauskoja aktiviteetteja

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä