Vila Galé Collection Palácio dos Arcos

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos on kunnostettu palatsi 1600-luvulta. Täällä voit rentoutua altaalla ja hotellin spassa. Ranta ja Paco de Arcosin keskusta sijaitsevat lähellä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 494 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos on säilyttänyt charminsa 1600-luvulta, ja on helppo kuvitella miltä se on näyttänyt aikoinaan. Hotellilla on vanhempi osa, jossa suurin osa hotellin palveluista sijaitsee, sekä uudempi osa, jossa Apollomatkojen huoneet sijaitsevat. Hotellilla on kaunis kappeli, joka luo kontrastia allasalueen lähellä oleville modernimmille rakennuksille. Hotellilla on suuri nurmialue altaan ja erillisen lastenaltaan ympärillä. Hotellin omassa ravintolassa voit syödä hyvin, ja spassa pääset rentoutumaan.

Allas, josta näkymä merelle. Aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Erillinen lastenallas, jossa vesiliukumäki. Leikkipaikka perheen pienimmille.

Vila Galé Collection Palácio dos Arcosissa on ravintola ja kaksi baaria. Ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Baari ja allasbaari (avoinna huhtikuusta syyskuuhun).

Hotellin spassa on viihtyisä sisäallas, joka on maksuttomasti käytössä. Sauna, höyrysauna ja jacuzzi, joihin ikäraja 16-vuotta. Aurinkotuoleja altaalla. Uimalakki vaaditaan. Kuntosali. Kauneushoitoja lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pysäköinti lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä. 400 metriä pienelle Velhan rannalle ja Paco de Arcosin keskustaan. Noin 1 kilometri suuremmalle Caxiasin rannalle ja 17 kilometriä Lissaboniin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen)