Cyber Monday hos Apollo

Cyber Monday 2021 matkatarjoukset

 

Mikä on Cyber Monday?

Cyber ​​Monday on Suomessa vielä melko uusi ilmiö. Alunperin ilmiö sai aikansa internetin myötä joulumyynnin käynnistämiseksi. Cyber Monday on aina Black Friday -viikonlopun jälkeisenä maanantaina. Cyber Monday on suurin Yhdysvalloissa, mutta se on yleistynyt myös muissa maissa, kuten. Isossa -Britanniassa, missä sitä kutsutaan nimellä Maniac Monday.

 

Milloin on Cyber Monday?

Cyber Monday pidetään seuraavan kerran 29.11.2021.

Tilaa uutiskirjeemme ja kuule ensimmäisten joukossa parhaista matkatarjouksista ja eduista! 

Voit milloin vain peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen jokaisen uutiskirjeen alla olevasta linkistä.

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä


Lisää tarjouksia & vinkkejä

Katso kaikki tarjoukset, varaa äkkilähtö tai tilaa uutiskirjeemme.

Matkatarjoukset

Löydä edullinen matkatarjous Apollomatkoilta.  Valikoimastamme löydät sekä kesän että talven lomia edullisesti!

Katso kaikki tarjoukset »

Äkkilähdöt

Varaa edullisia matkapaketteja tai ota äkkilähtölennot lämpöön. Täältä löydät lomamatkoja seuraaville 90 päivälle.

Katso äkkilähdöt »

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä