1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Romana Beach Resort

 • Tilavia huoneistoja
 • Rannalla
 • Lasten ateriat 1 eurolla

Huippuetu! Ateriat 1 € /hlö

Kun varaat kesäloman tässä hotellissa, voit ostaa lisämaksulliset ateriat vain yhdellä eurolla /henkilö!

Tarjous koskee kesän 2019 lomia ja on voimassa 15.122018. saakka. Koskee vain uusia varauksia. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. 

Romana Beach Resortissa on kaikki, mitä tarvitaan onnistuneeseen perhelomaan - lastenkerho, uimakoulu, kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee sekä ryhmäliikuntaa. Tilavissa huoneistoissa on tilaa jopa seitsemälle hengelle, ja voit valita myös huoneiston omalla uima-altaalla. Romana Beach Resort on Apollo Mondo Family Resorts -hotelli Makarskan Rivieran kristallinkirkkaan meren äärellä.


Huonetyyppi

Pienehköjä yksiöitä 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Liikuntaesteisille sopivia yksiöitä 2-3 hengelle. Kaksioita 1-5 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kaksioita 1-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita jaetulla uima-altaalla 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmioita 2-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

hotellityömaa aivan vieressä aiheutti meluhaittaa. Asiasta ei ollut infoa nettisivuilla eikä asia...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 60 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Romana Beach Resort on viihtyisä huoneistohotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Makarskan rannalla. Hotellin ja rannan välillä kulkee rantabulevardi, jonka varrella on ravintoloita, baareja ja pieniä kauppoja.

Uima-altaita ja pikkukiviranta

Hotellilla on kaksi isoa uima-allasta ja erillinen lastenallas. Toinen uima-altaista on lämmitetty +20 asteeseen, veden lämpötila saattaa olla matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Allasbaari. Hotellin ulkopuolella on kapea pikkukiviranta Buba Beach, missä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Tuolit sijaitsevat rannalla hieman ylempänä. Hotellin alapuolella olevalla rannalla on Buba Beach Bar tarjoilee virkistäviä cocktaileja. Täällä aurinkotuolit ja -varjot ovat lisämaksusta. Korkeasesongin aikana baari on suosittu kokoontumispaikka niin paikallisten, kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Aqua Center järjestää erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta rannalla.

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Romana Beach Resortin ravintolassa on tarjolla monipuolista ja terveellistä ruokaa koko perheelle, lapsille on suunniteltu oma menu. Kahvi- ja mehubaari Mondo Coffeesta saa hyvää kahvia, vastapuristettuja mehuja ja paikallisia leipomotuotteita. Lue lisää täältä.

Lapsiystävällinen hotelli

Lapsille on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja lastenkerhossa ja uimakoulussa. Lasten suosikit Polly & Mino seikkailevat hotellissa. Lue lisää lastenkerhosta ja uimakoulusta.

Maksutonta ryhmäliikuntaa ja kuntosali

Romana Beach Resortissa on maksuton kuntosali ja neljä erilaista ryhmäliikuntatuntia päivittäin. Lue lisää liikuntamahdollisuuksista hotellissa. Kävelysauvoja voi lainata panttia vastaan palvelutoimistosta. Pyöräkärryjä ja juoksurattaita voi vuokrata. Juoksupolkuja ja pyöräilylenkkejä. Hotellilla on tennisklubi, jossa on 12 hiekkakenttää lisämaksusta. Hotellissa on lisäksi spa, missä erilaisia hoitoja, hierontaa, sauna, jacuzzi ja himalajan suolahuone lisämaksusta.

Maksuton wifi ja lisätietoja
Rannalla on hotellin supermarketti, josta voi ostaa tuoreita vihanneksia ja uunituoretta leipää. Maksuton wifi. Pesulapalvelu lisämaksusta. Rantakadulla on hotellin Aria -yökerho, joka on auki muutamina päivinä kesäisin. Täällä järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia.

Lue lisää Apollo Mondo Resorts-valikoimastamme.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy illallinen, mutta sen voi vaihtaa lounaaseen. Ilmoita muutoksesta hotellille viimeistään edellisenä iltana. Kun aikuinen ostaa ateriat, lasten ateriat maksavat vain 1 euron.

Hyvä tietää

Alkukesästä 2019 alueelle valmistuu uusi hotellirakennus.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Lastenkerho ja uimakoulu
 • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Mondo Food & Beverage
 • Maksuton wifi