Vuokraa vene Kroatiassa

Koe Kroatia mereltä käsin! Jos olet Kroatiassa, älä missaa tilaisuutta tutustua maan upeaan saaristoon. Lähde seikkailemaan kristallinkirkkaalle merelle ja suuntaa läheisiin kyliin tai etsi piilotettuja poukamia lähisaarelta. Mene uimaan suoraan veneestä ja nauti elämästä.

Vuokraa vene Kroatiassa

Vuokraa vene Kroatiassa

Jos olet Kroatiassa, kannattaa ehdottomasti tutustua maahan mereltä käsin. Lähde seikkailemaan kristallinkirkkaalle merelle ja vieraile läheisissä kylissä tai saarilla. Jos sinulla on kipparin tutkinto (tai vastaava tutkinto), voit vuokrata veneen yksin tai voit vuokrata veneen kipparin kanssa. Veneily on helppoa Kroatian saaristossa, joka on lähes täysin kartoittamaton. Voit vuokrata kaikkea pienistä kumiveneistä suuriin veneisiin. Vuokrauspisteitä löytyy Makarskan sataman varrelta ja myös useista Rivieran varrella sijaitsevista pienemmistä kaupungeista. 

 

Fabianin parhaat vinkit 

Fabian, Apollon Product Coordinator, ja joka on työskennellyt aiemmin usean vuoden kohdepäällikkönä Kroatiassa, vuokrasi usein veneen vapaapäiviensä iloksi. Hän jakoi muutamia parhaita vinkkejään: 

  • Aja merelle, sammuta veneen moottori ja anna sen vain liukua eteenpäin. Pidä uimatauko suoraan veneestä ja nauti rauhasta ja hiljaisuudesta.
  • Suuntaa Hvarin tai Bracin saarille, josta löytyy useita piilossa olevia lahtia. Parhaassa tapauksessa saat koko lahden itsellesi. 
  • Tutustu mantereen rantoihin ja Makarskan Rivieran kyliin.