Tucepi

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Lähde lomalle Tučepiin, viehättävään rannikkokaupunkiin Kroatiassa, joka houkuttelee ihanilla rannoillaan ja rentouttavalla tunnelmallaan. Kaupungista löytyy yksi Makarskan rivieran hienoimmista rannoista kristallinkirkkaan meren äärellä. Rantaelämän lisäksi Tučepista löytyy myös jännittävää historiaa ja monipuolista kulttuuria.Lisätiedot Tucepi

Kuljetukset matkakohteessa

Kuljetus Splitin lentokentältä ensimmäisille hotelleille Makarskaan kestää noin 1 h 30 min, Tučepiin noin 1 h 45 min ja Podgoraan noin 2 h. Kuljetusajat voivat venyä huomattavasti huippukautena, jolloin liikennettä on paljon. Yhdistelmämatkoissa kohteiden vaihto tapahtuu Splitin sataman kautta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 10°c
helmi 11°c
maalis 14°c
huhti 17°c
touko 22°c
kesä 26°c
heinä 29°c
elo 29°c
syys 24°c
loka 20°c
marras 15°c
joulu 11°c
8,6 10:stä Tucepi
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 624 arvioon

Koe enemmän yhdistelmälomalla! Yhdistä saaristoristeily ja viikko lomakohteessa tai kaksi lomakohdetta. Tutustu yhdistelmälomiin Kroatiassa »

Kaikki alueet Makarskan Riviera

Makarska

Vietä loma Makarskan viihtyisässä satamakaupungissa, joka on Makarskan Rivieran keskus. Makarskassa nautit kauniista rannoista, hyvästä ruoasta ja historiasta kaupungissa, jolla on paljon kerrottavaa.

Podgora

Podgora on viihtyisä pieni kylä, joka ottaa avosylin vierailijat vastaan. Podgorassa rentoudut kilometrin pituisella pikkukivirannalla ja nautit hyvästä ruoasta kylän ravintoloissa. Nimi Podgora tarkoittaa kirjaimellisesti "vuoren alla", ja kaupunki sijaitseekin Biokovo-vuoriston kupeessa ja maisemat ovat upeat, joten muista ottaa kamera mukaan.

Baska Voda

Baška Voda sijaitsee meren rannalla, Biokovon vuoriryhmän edustalla Kroatiassa. Viihtyisä lomakohde sopii sinulle, kun etsit rauhallista lomanviettopaikka tinkimättä hyvästä ravintolatarjonnasta, ostosmahdollisuuksista ja rantalomasta. Ilta-auringosta on mukava nauttia kävelemällä pitkin Baška Vodan viihtyisää rantakatua.