Siniset luolat Marathonisissa

Retket ja aktiviteetit

Oletko täynnä energiaa – täydellistä! Zakynthoksella odottaa paljon hyviä retkiä ja hauskoja aktiviteetteja. Voit esimerkiksi vuokrata veneen ja tutustua omin päin läheisiin naapurisaariin, tai haastaa matkakumppanisi tennisotteluun. Katso vinkkimme! 

Vesipuistoja

Zakynthoksella on kolme vesipuistoa. Suurin puistoista – Water Village – sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Tsivilistä, ja tarjoaa vesibussin koko perheelle. Puistosta löytyy monia hauskoja aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Jos haluat ottaa hieman rauhallisemmin, sopii Lazy River sinulle paremmin. Tsivilin ulkopuolelta löytyy myös pienempiä vesipuistoja, ja Kalamakissa hotelli Caretta Beach Hotellissa on myös keskikokoinen puisto. Täältä löytyy kaikki monipuolisista vesiliukumäistä lasten alaisiin ja aaltokoneisiin. 

Vuokraa vene omin päin!

Jos pidät veneilystä, suosittelemme vuokraamaan veneen Laganassin rannalta. Hinnat vaihtelevat alusten ja sesongin mukaan, joten kannattaa vertailla muutamia erilaisia. Mikset matkustaisi kilpikonnasaari Marathonisille ja tutustuisi Sinisiin luoliin lähietäisyydeltä?

Siniset luolat

Cameo Island

Vuokraa pyörä tai kävele satamaan Agios Sostissa, joka sijaitsee Laganasin rannan vastapäätä. Puusilta johtaa Cameo Islandille, jossa on pieni ranta, baari ja muutamia tavernoita. Upeat näkymät Lagananlahdelle on taattu! Illan pimetessä Cameo Island muuttuu bilesaareksi, ja kerran viikossa järjestetään jopa ''White Party'', jolloin koko juhlakansa pukeutuu valkoiseen. 

Snorklausta ja sukellusta Eurodiversen kanssa

Eurodivers, jonka omistaa ruotsalais-kreikkalainen Vaijo, löytyy Laganasin rannalta ja Tsilivisin pääkadulta. He tarjoavat retkiä Marathonisin ja Kerin saarille, joissa voit snorklata värikkäiden kalojen joukossa ja tutkia mystisiä luolia. Eurodivers pitää myös kursseja, jos haluat suorittaa sukellussertifikaatin. Puh.: +30 269 502 9581.

Keilausilta!

Bowl em Over on keilahalli Tsivilissä. Lähde koko perheen tai kaveriporukan kesken viettämään hauskaa iltaa keilailun parissa! Samasta paikasta löytyy myös ilmakiekkoa, videopelejä ja muita hauskoja aktiviteetteja. Keilahalli sijaitsee DIA supermarketin takana Tsivilissä. 

Tennistä

Tennis

Hauska tapa kuntoilla lomalla on tenniksen pelaaminen. Monien rantojen läheisyydessä on tenniskenttiä, joten nappaa treenivaatteet kainaloon ja haasta ystäväsi leikkimieliseen tennisotteluun.

Minigolf

Jos olet kyllästynyt rantaelämään, on minigolf hyvä vaihtoehto. Pääkadulla Argassissa on mukava minigolf-kenttä Fantasy, jossa kaikenikäiset lapset voivat pitää hauskaa. Tsivilissä on myös minigolf-rata. Puh.: +30 269 502 4596.

Huippuluokan kuntosali

Zakynthoksen kaupungin ulkopuolella sijaitsee Athlokinisi, joka on hyvinvarusteltu kuntosali. Täällä voit kuntoilla lomasi aikana, ja osallistua esimerkiksi spinning tai kickboxing-tunneille. Puh: +30 269 504 8877.