Shoppailukatu Korfulla

Shoppaile Korfulla

Korfulla on monipuoliset ostosmahdollisuudet – löydä paikallisia tuliaisia kuten keramiikaa ja öljyjä, tai tutki erilaisia pieniä putiikkeja ja vaatekauppoja. 

Keramiikkaa ja oliiviöljyä

Keramiikkatuotteet ovat suosittuja Korfulaisia matkamuistoja, ja niitä viedään myös maailmalle myyntiin. Saarelta löydät monia erilaisia tehtaita. Toinen suosittu tuote on maukas oliiviöljy, jota tuotetaan ympäri saarta. 

Shoppaile tuliaisia Makradesissa

Makradesin kadun varrella on pieniä kojuja, joissa myydään paikallisia käsitöitä, öljyä, kumquatia ja paljon muuta. Kojuja on hauska tutkia ja katsoa, mitä kaikkea on tarjolla. Täältä löydät varmasti ihania tuliaisia kotiin vietäväksi! 

Shoppailu Korfun kaupungissa

Korfun kaupungin uudessa osassa on monia putiikkeja, joista löydät vaatteita ja paljon muuta. Useimmat kaupat ovat auki iltapäivään saakka, ja tiistaisin iltaan asti. Sunnuntaisin ne pysyvät suljettuina.

Oliiviöljy

Löytöjä Gouviasta

Gouvian pienillä kaduilla on ihania kauppoja, joista löytyy kaikenlaista ostettavaa. Täältä löydät edullisia vaatteita merkeiltä kuten VILA. Gouviassa hinnat ovat yleensä parempia kuin Korfun kaupungissa. 

Värikkäitä Kompoloita

Kreikkalaista stressinhallintaa

"Kompoloi" on pieni naru, joka solmitaan sormen ympärille vähentämään stressiä. Näet varmasti monia korfulaisia narut sormissaan – kokeile myös itse! Siihen vaaditaan tietynlainen tekniikka, mutta kreikkalaiset näyttävät sen mielellään. Naruja on monessa eri värissä ja muodossa, ja se sopii myös hyvin tuliaiseksi. 

Jumbosta löydät kaikkea

Jumbo on suuri kaksi kerroksinen kauppa, joka sijaitsee Korfun kaupungin ulkopuolella, ja joskus sitä kutsutaan myös nimellä Kanalia. Täältä löytyy kaikkea maan ja taivaan välillä. Lastenvaatteita, sisustuselementtejä, vaatteita, leluja, herkkuja ja toimistotarvikkeita – ja hinnat ovat myös melko edullisia! Avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00-21.00 ja lauantaisin klo 9.00-20.00.