Balin rannat

Balin matkavinkit

Suurin osa Balin hotelleista sijaitsee rannan tuntumassa. Jos haluat tehdä päiväretken ja tutustua myös saaren muihin rantoihin, vaihtoehtoja löytyy monia! Täältä löydät parhaat rantavinkkimme.

Seminyak Beach

Seminyak Beachin alue on hieman ylellisempää, ja rantaa ympäröivät useat luksusvillat ja spa-resortit. Ranta koostuu kolmesta eri ranta-alueesta, ja se sopii hyvin myös surffaukseen. Iltaisin voit istua ravintoloiden värikkäillä istuimilla ja nauttia auringonlaskusta.

Jimbaran Beach

Jimbaran Beach on rauhallinen ja romanttinen paikka, jossa hiekka hohtaa valkoisena. Ranta sopii hyvin uimiseen ja on erityisesti lapsiperheiden makuun. 

Legian Beach

Tältä rannalta löytyy kaikkea! Legian Beach on yksi Balin suosituimmista rannoista, jolla voit surffata, juhlia ja jopa shoppailla. Auringonlaskun jälkeen myös rantabaarit heräävät eroon!

Geger beach (Pantai Geger)

Nusa Duassa sijaitsee Gegerin ranta. Kullanhohtoinen ranta levittäytyy useiden kilometrien pituiselle alueelle, ja se reunustaa upeaa turkoosinkirkasta merta. 

Balin rannat

Sanur Beach

Sanur Beach sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Kutasta, mutta siellä on täysin omanlainen tunnelmansa, ja pitkä ranta näyttää jatkuvan loputtomiin. Jos pidät snorklaamisesta, tulet rakastamaan Sanur Beachia, sillä ranta sijaitsee lähellä upeaa koralliriuttaa!

Tanjung Benoa

Tanjung Benoaksen rannan rakastamiselle on monia syitä. Kolmen kilometrin pituinen ranta on vitivalkoinen, ja soveltuu hyvin vesiaktiviteetteihin. Tyynessä meressä voit tehdä virkistävän pulahduksen lämpimänä lomapäivänä, ja rantapromenadin ohessa odottaa useita ravintoloita ja putiikkeja. 

Candidasa Beach

Candidasa Beach on yksi Balin suosituimmista rannoista. Muutaman kilometrin päässä Candidasasta sijaitsee Pasir Putihin ranta, jota kutsutaan usein myös nimellä White Sand Beach. Pasir Putih on vain muutaman sata metriä pitkä, mutta valkoisella, kookospähkinäpuiden reunustamalla rannalla nautit rauhallisesta tunnelmasta.