Deluxe-huone

Deluxe-huoneita hotellin itäisimmässä rakennuksessa, lähellä merta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita hotellin läntisimmässä rakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä teen ja kahvi keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungalowissa hotellin puutarhassa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpyhuone/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Ulkotilassa on jacuzzi ja oleskelutila. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yhden huoneen villa

Yhden makuuhuoneen huvila omalla uima-altaalla. Ulkotilassa on oma uima-allas, lepotuoleja ja oleskelukalusteita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavaan sänkyyn. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuoneessa poreallas, erillinen suihku, kaksi pesuallasta ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 265 neliötä sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.