Deluxe-huone

Viihtyisiä deluxe -huoneita, joissa on 2 metriä leveä parivuode. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Smart TV, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Grand Suite

Kauniita grand sviittejä, joissa on erillinen makuuhuone. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Smart TV, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Tilava kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Kaksi parveketta tai terassia. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 63 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, joissa on kaksi 150 cm leveää vuodetta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Viihtyisiä superior-huoneita, joiden parvekkeilta on merinäköala. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Smart TV, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Parveke merinäköalalla. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 33 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Tilavia ja tyylikkäitä sviittejä erillisellä makuuhuoneella. Vuodesohva ja ruokapöytä 3 hengelle. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Smart TV, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa viikossa. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuvaksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 63 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.