Huoneet

Deluxe-huone, Unique

Kauniilla merinäköalalla varustetut deluxe-huoneet sijaitsevat rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Lisävuodemahdollisuus, huomioithan että huoneesta tulee tässä tapauksessa ahdas. Kaikissa huoneissa televisio, puhelin ja jääkaappi/minibaari. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivaaja. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Mikäli varaat deluxe -huone Uniquen, sisältyy matkan hintaan hotellin Unique -konsepti. Erillinen sisään -ja uloskirjautuminen, VIP -aamiainen varatussa osassa ravintolaa, aurinkotuoleja varatussa osassa allasaluetta ja pääsy VIP -loungeen, jossa juomia, välipaloja ja maksuton internet.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Juniorsviitti, Unique

Tilavissa juniorsviiteissä on erillinen olohuone, joissa lisävuoteena vuodesohva. Kaikissa huoneissa televisio, puhelin ja jääkaappi/minibaari. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Mikäli varaat juniorsviiti Uniquen, sisältyy matkan hintaan hotellin Unique -konsepti. Erillinen sisään -ja uloskirjautuminen, VIP -aamiainen varatussa osassa ravintolaa, aurinkotuoleja varatussa osassa allasaluetta ja pääsy VIP -loungeen, jossa juomia, välipaloja ja maksuton internet.

Huonekoko: Noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa tv, puhelin ja jääkaappi/minibaari. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivaaja. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta näkymät puutarhaan tai uima-altaalle. Siivous 7krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Hienoja perhehuoneita, joissa mahdollisuus vuodesohvasta sijattavaan lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissa on tv ja jääkaappi/minibaari. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti, Unique

Tilavissa sviiteissä on erillinen olohuone, jossa lisävuoteena vuodesohva. Televisio makuuhuoneessa sekä olohuoneessa. Puhelin. Jääkaappi/minibaari lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyamme, hierova suihku ja wc. Parveke merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteella yöpyviksi henkilöiksi.

Mikäli varaat sviittii Uniquen, sisältyy matkan hintaan hotellin Unique -konsepti. Erillinen sisään -ja uloskirjautuminen, VIP -aamiainen varatussa osassa ravintolaa, aurinkotuoleja varatussa osassa allasaluetta ja pääsy VIP -loungeen, jossa juomia, välipaloja ja maksuton internet.

Huonekoko: Noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta / 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneessa televisio, puhelin ja jääkaappi/minibaari. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotias lapsi katsotaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle