Novair (NVR)

Novair

Nova Airlines AB

Ynglingagatan 2
Box 454 39
SE-104 31 Stockholm,
Sverige
puh. +46 8-673 86 10
Lentoyhtiön verkkosivu http://www.novair.se/

Novair on Apollon skandinaavinen tytärlentoyhtiö. 

Huomioithan, että lennolla käy maksutapana vain korttimaksu.

 

Lähtöselvitys

Lentokentällä Novairin lentojen lähtöselvitys tehdään lähtöselvitystiskillä.

Terveysturvallisuus Novairin lennoilla

 • Novairin lennolla edellytetään suun ja nenän peittävän kasvomaskin käyttöä. Alle 6 vuotiaiden lasten ei tarvitse käyttää maskia.
  Matkustajalla tulee olla mukana oma kasvomaski. Lennolle pääsy voidaan evätä ilman asianmukaista kasvomaskia.
 • Lentoyhtiö ei edellytä negatiivista testitulosta. Huomioi kuitenkin kohdemaan testi-/rokotusvaatimukset. Pysythän kotona jos tunnet itsesi sairaaksi.
 • Lennon aikana liikkumista koneessa pyydetään välttämään. 
 • Lennoilla hyväksytään ainoastaan korttimaksut

Matkatavarat

Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavara, jonka maksimipaino on 5 kg /hlö ja maksimimitat 55 x 40 x 22 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara:

 • Ruumaan kirjattu matkatavara 16 €/meno-paluu (kesä 2021)
 • Ruumaan kirjattu matkatavara 18 €/meno-paluu (kesä 2022)


Matkatavararajoitukset:

 • Ruumaan kirjattu matkatavara saa painaa max. 20 kg.
 • Käsimatkatavara saa painaa max. 5 kg (55 x 40 x 22 cm).
   

Yleistä matkatavaroista

Alle 2-vuotiaalla sylilapsella saa olla matkatavaraa 10 kg /hlö. Sylilapsi ei saa ottaa lennolle mukaan omaa käsimatkatavaraa. Lapsilla voi olla mukana myös kokoontaitettavat rattaat. Lastenrattaat tulee pakata muovipussiin, joka kannattaa säilyttää myös paluulennolle. Rattaat kuljetetaan ruumassa muiden matkatavaroiden kanssa. 

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää yllä mainittuja matkatavararajoituksia, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Varaa lisäpainoa matkatavaroille

Jos tiedät tarvitsevasi enemmän matkatavaraa, voit ostaa lisää matkatavarapainoa etukäteen. Jos tarvitset mukaasi enemmän matkatavaraa kun mitä lentolippuusi sisältyy, voit varata lisää matkatavarapainoa ennakkoon. Ennakkoon varaaminen on edullisempaa kuin kentällä veloitettava ylipainomaksu. 

Ennakkoon ostettu matkatavarapaino:

 • Lisäpaino 5 kg / 20 €
 • Lisäpaino 10 kg / 35 €
 • Lisäpaino 15 kg / 50 €
 • Lisäpaino 20 kg / 65 €
   

Varaa lisäpainoa »

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 5 kg /hlö, maksimimitat 55 x 40 x 22 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara. Lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita, kuten golfbägejä. Varaa urheiluvarusteiden tai muiden erikoismatkatavaroiden kuljetukset helposti jo ennen matkaa. Jos kuljetusta ei ole varattu etukäteen, peritään urheiluvälineistä lentokentällä lisämaksu. 

Varaa erikoismatkatavaraa »

Ateriat lennolla

Lentoateriat alk. 21 €/hlö, sis. meno-paluu aterian. Valittavana on useita erilaisia ateria vaihtoehtoja. Ateria ei sisälly lennon hintaan ja tilaus tulee tehdä viimeistään 5 vrk ennen menolentoa. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 2 vrk ennen menolentoa. Huomioithan, että omien eväiden ottaminen mukaan lennolle ei ole sallittua, poikkeuksena alle 2-vuotiaiden lasten lastenruoat.

Lue lisää Novairin lentoaterioista

Istumapaikat

Istumapaikat voi varata ennakkoon aikaisintaan 240 päivää ennen lähtöä. Maksuvälineenä toimii luottokortit. Varaa istumapaikat viimeistään 3 päivää ennen lähtöä. 

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Varaa istumapaikkoja » 

Tax free

Novairin tax free -kauppa aukeaa 30 päivää ennen matkaa. Voit tilata tax fee -tuotteita Novairin lennolle 5 päivää ennen lähtöä. Maksutapoina Visa/MasterCard.
Sisäänkirjautuessa syötä varausnumero ilman väliviivoja. Tax free ennakkotilaus ei ole mahdollinen Oulusta lähtevillä lennoilla.

Tilaa tax free tuotteita »

Avustettavat matkustajat 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla

Novairin lennoilla ei ole sallittua kuljettaa lemmikkieläimiä.

Sähkösavukkeet

Sähkösavukkeita ei saa pakata ruuman meneviin matkatavaroihin palovaaran vuoksi, vaan ne tulee kuljettaa käsimatkatavaroissa.