Novair (NVR)

Novair


Nova Airlines AB

Ynglingagatan 2, Box 454 39
SE-104 31 Stockholm,
Sverige
p. +46 8-673 86 10
Lentoyhtiön verkkosivu http://www.novair.se/

Novair on Apollon skandinaavinen tytärlentoyhtiö. 

Huomiotihan, että lennolla käy maksutapana vain korttimaksu.


Ateriat lennolla

Lentoateriat alk. 21 €/hlö, sis. meno-paluu aterian. Valittavana on useita erilaisia ateria vaihtoehtoja. Ateria ei sisälly lennon hintaan ja tilaus tulee tehdä viimeistään 5 vrk ennen menolentoa.

Lue lisää Novairin lentoaterioista


Istumapaikat

Istumapaikat voi varata ennakkoon aikaisintaan 240 päivää ennen lähtöä. Maksuvälineenä toimii luottokortit. Varaa istumapaikat viimeistään 3 päivää ennen lähtöä. Matkustusluokan korotus on saatavilla Kap Verden lennoille. Kap Verden lennolle on ostettavissa myös Comfort -paikkoja turistiluokasta, jolloin rivin keskipaikka on tyhjä. 

Varaa istumapaikkoja » 


Tax free

Novairin tax free -kauppa aukeaa 30 päivää ennen matkaa. Voit tilata tax fee -tuotteita Novairin lennolle 5 päivää ennen lähtöä. Maksutapoina Visa/MasterCard.
Sisäänkirjautuessa syötä varausnumero ilman väliviivoja.

Tilaa tax free tuotteita »
 


Matkatavarat

Lennolle saa ottaa maksimissaan 20 kg /hlö matkatavaraa, sisältäen käsimatkatavaran. Käsimatkatavaran maksimipaino 5 kg /hlö, maksimimitat 55 x 40 x 22 cm.
Matkatavaroiden paino voidaan jakaa käsimatkatavan ja ruumaan menevän matkatavaran välillä, käsimatkatavaran paino ei kuitenkaan ei saa ylittää 5 kg.
Varattaessa meno-paluu lennot, ja matkan pituuden ollessa 21 vrk tai enemmän, on sallittu matkatavaraa määrä 
30 kg /hlö, sisältäen käsimatkatavaran 5 kg.

Alle 2-vuotiaalla sylilapsella saa olla matkatavaraa 10 kg /hlö. Sylilapsi ei saa ottaa lennolle mukaan omaa käsimatkatavaraa. Lapsilla voi olla mukana myös kokoontaitettavat rattaat. Lastenrattaat tulee pakata muovipussiin, joka kannattaa säilyttää myös paluulennolle. Rattaat kuljetetaan ruumassa muiden matkatavaroiden kanssa. 

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää yllä mainittua matkatavararajoistusta, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Varaa lisäpainoa matkatavaroille

Jos tiedät tarvitsevasi enemmän matkatavaraa, voit ostaa lisää matkatavarapainoa etukäteen. Jos tarvitset mukaasi enemmän matkatavaraa kun mitä lentolippuusi sisältyy, voit varata lisää matkatavarapainoa ennakkoon. Ennakkoon varaaminen on edullisempaa kuin kentällä veloitettava ylipainomaksu. Lisäpainoa voit varata sekä meno- että paluulennolle aina lähtöpäivään saakka. 

Tärkeää! Huomioithan, että yksittäisen ruumaan menevän laukun paino ei kansainvälisten säännösten mukaan saa ylittää 32 kg /laukku. 

Varaa lisäpainoa »

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 5 kg /hlö, maksimimitat 55 x 40 x 22 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara. Lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita, kuten golfbägejä. Varaa urheiluvarusteiden tai muiden erikoismatkatavaroiden kuljetukset helposti jo ennen matkaa. Jos kuljetusta ei ole varattu etukäteen, peritään urheiluvälineistä lentokentällä lisämaksu. 

Varaa erikoismatkatavaraa »


Lähtöselvitys

Mikäli ostat paikan ennakkoon, voit tehdä lähtöselvityksen aikaisintaan 14 vuorokautta, viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä täältä.

Lentokentällä Novairin lentojen lähtöselvitys tehdään lähtöselvitystiskillä terminaali 2:ssa.


Avustettavat matkustajat 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla

Novairin lennoilla ei ole sallittua kuljettaa lemmikkieläimiä.


Sähkösavukkeet

Sähkösavukkeita ei saa pakata ruuman meneviin matkatavaroihin palovaaran vuoksi, vaan ne tulee kuljettaa käsimatkatavaroissa.