Novair (NVR)

Lentoyhtiön verkkosivu http://www.novair.se/

Huomioithan, että lennolla käy maksutapana vain korttimaksu.

Lähtöselvitys

Verkossa

Lähtöselvitys verkossa on avoinna 7 päivää - 48 tuntia ennen lähtöä. Jos et ole tehnyt lähtöselvitystä verkossa, voit tehdä lähtöselvityksen lentokentän lähtöselvitystiskillä.

Lentokentällä

Lentokentällä Novairin lentojen lähtöselvitys tehdään lähtöselvitystiskillä.

Matkatavarat

Matkan hintaan sisältyy käsimatkatavara, jonka maksimipaino on 5 kg /hlö ja maksimimitat 55 x 40 x 22 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara.


Matkatavararajoitukset:

  • Ruumaan kirjattu matkatavara saa painaa max. 20 kg.
  • Käsimatkatavara saa painaa max. 5 kg (55 x 40 x 22 cm).
     

Yleistä matkatavaroista

Alle 2-vuotiaalla sylilapsella saa olla matkatavaraa 10 kg /hlö. Sylilapsi ei saa ottaa lennolle mukaan omaa käsimatkatavaraa. Lapsilla voi olla mukana myös kokoontaitettavat rattaat. Lastenrattaat tulee pakata muovipussiin, joka kannattaa säilyttää myös paluulennolle. Rattaat kuljetetaan ruumassa muiden matkatavaroiden kanssa. 

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää yllä mainittuja matkatavararajoituksia, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Varaa lisäpainoa matkatavaroille

Jos tiedät tarvitsevasi enemmän matkatavaraa, voit ostaa lisää matkatavarapainoa etukäteen. Jos tarvitset mukaasi enemmän matkatavaraa kun mitä lentolippuusi sisältyy, voit varata lisää matkatavarapainoa ennakkoon. Ennakkoon varaaminen on edullisempaa kuin kentällä veloitettava ylipainomaksu. 

Varaa lisäpainoa »

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, sisältyy hintaan käsimatkatavara. Käsimatkatavaran maksimipaino 5 kg /hlö, maksimimitat 55 x 40 x 22 cm. Lennolle on ostettavissa lisämaksusta ruumaan menevä matkatavara. Lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Erikoismatkatavarat

Lennolle on mahdollista ottaa mukaan erikoismatkatavaroita, kuten golfbägejä. Varaa urheiluvarusteiden tai muiden erikoismatkatavaroiden kuljetukset helposti jo ennen matkaa. Jos kuljetusta ei ole varattu etukäteen, peritään urheiluvälineistä lentokentällä lisämaksu. 

Varaa erikoismatkatavaraa »

Ateriat lennolla

Valittavana on useita erilaisia ateria vaihtoehtoja. Ateria ei sisälly lennon hintaan ja tilaus tulee tehdä viimeistään 5 vrk ennen menolentoa. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 2 vrk ennen menolentoa. Huomioithan, että omien eväiden ottaminen mukaan lennolle ei ole sallittua, poikkeuksena alle 2-vuotiaiden lasten lastenruoat.

Lue lisää Novairin lentoaterioista

Istumapaikat

Istumapaikat voi varata ennakkoon aikaisintaan 180 päivää ennen lähtöä. Maksuvälineenä toimii luottokortit. 

Huomioithan, että kaikkien samalla varausnumerolla olevien matkustajien on ostettava istuinpaikka lennolle.

Varaa istumapaikkoja » 

Tax free

Novairin tax free -kauppa aukeaa 35 päivää ennen matkaa. Voit tilata tax fee -tuotteita Novairin lennolle 5 päivää ennen lähtöä. Maksutapoina Visa/MasterCard.
Sisäänkirjautuessa syötä varausnumero ilman väliviivoja. Tax free ennakkotilaus ei ole mahdollinen Oulusta lähtevillä lennoilla.

Tilaa tax free tuotteita »

Avustettavat matkustajat 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla

Novairin lennoilla ei ole sallittua kuljettaa lemmikkieläimiä.

Sähkösavukkeet

Sähkösavukkeita ei saa pakata ruuman meneviin matkatavaroihin palovaaran vuoksi, vaan ne tulee kuljettaa käsimatkatavaroissa.


Muita lisäpalveluita

Tutustu suosituimpiin lisäpalveluihimme, joiden avulla matkustat mahdollisimman helposti ja mukavasti.

Matkatavarat lennolla

Varatessasi Apollomatkojen matkapaketin, sisältyvät käsimatkatavarat aina matkan hintaan lentoyhtiön painorajoitusten mukaisesti. 

Lue lisää matkatavaroista

Lentokenttäkuljetus

Varaa helpot ja mukavat lentokenttäkuljetukset mukaan matkapakettiisi. Kuljetukset maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä.

Lue lisää

Muut lisäpalvelut

Erilaisilla lisäpalveluilla rakennat unelmiesi loman. Tarjoamme lisäpalveluita ennen matkaa, lennon aikana ja matkakohteessa.

Katso kaikki lisäpalvelut