Novair – ateriat lennolla

Ateriat lennolla

Apollon oman lentoyhtiön Novairin siivillä matkustettaessa alkaa loma jo lennolla – nauti lämmin kolmen ruokalajin ateria omalla paikallasi. Ateriat on viimeistelty harkituksi kokonaisuudeksi aina mausta ulkonäköön. Kestävyys ja ympäristön huomiointi ovat tärkeässä osassa. Menut on valittu juuri Apollomatkojen asiakkaiden mieltymysten mukaisesti ja olemmekin ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Varaa ateriat lennolle

Kirjaudu sisään varausnumerollasi
ja varaa ateriat lennolle.

Loma alkaa jo lennolla

Ateriat varataan jo ennakkoon kotona helposti ja mukavasti monipuolisesta menusta. Normaalin aterian lisäksi voit valita kasvisaterian, terveellisen ateriat, snack mealin tai superior mealin. Kaikki ateriat sisältävät pienen alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan. Lisäksi aterioiden hintaan sisältyy kahvi tai tee.

Tavoitteemme on tarjota korkeatasoinen vaihtoehto muovikelmuun pakatulle sämpylälle kiireisillä lentokentillä. Nauti herkullisista makuelämyksistä kaikessa rauhassa, hyvässä seurassa.


Menut

Lue lisää tarjolla olevista ateriavaihtoehdoista Novairin lennoillasi.
 

Standard-ateria

Superior-ateria

Lasten ateria

Kasvisateria

Terveellinen ateria

Snack-ateria

Erikoisateria

Juomat, jälkiruoat & välipalat

Huomaathan että menuihin saattaa tulla muutoksia. Terveellinen ja superior -ateria saatavilla vain Helsingistä lähtevillä lennoilla.