Novair – ateriat lennolla

Ateriat lennolla

Novairilla voit valita lentoateriat useista huolella suunnitelluista vaihtoehdoista. Tarjolla on esimerkiksi gluteeniton- sekä kasvisateria.  Ja kun haluat lisätä lentomatkaan hitusen extraa, voit valita lisämaksullisen Superior Meal –lentoaterian. 

Varaa ateriat lennolle

Kirjaudu sisään varausnumerollasi
ja varaa ateriat lennolle.

Tilaa ateriat ennakkoon

Ateriat kannattaa lisätä varaukseen ennen matkaa, sillä lennon aikana ei ole myynnissä aterioita. Voit varata lennot matkavarauksen yhteydessä, tai lisätä ne varaukseesi kirjautumalla Minun varaukseni -sivulle.

Voit valita mieleisesi useista menuista

Talvikauden lennoille voit tilata Superior-ateriat. Esimerkiksi terveellisen Healthy Meal –aterian on suunnitellut ruotsalainen huippukokki Christoffer Magnusson Domeij. Alta löydät tarkempia tietoja menuista.

Kaikkien aterioiden kanssa (paitsi Snack Meal) tarjoillaan lämmintä leipää, aterian lopuksi tarjolla on kahvia ja teetä. Kylmät juomat eivät sisälly aterioiden hintaan, mutta koneessa on myynnissä hyvä valikoima juomia, ostettavissa on myös kylmää pientä purtavaa.

Ruoan tuominen lennolle

Omien eväiden ottaminen mukaan lennolle ei ole sallittua, poikkeuksena alle 2-vuotiaiden lasten lastenruoat.


Menut

Lue lisää tarjolla olevista ateriavaihtoehdoista Novairin lennoillasi.
 

Standard-ateria

Superior-ateria

Lasten ateria

Kasvisateria

Terveellinen ateria

Snack meal

Erikoisateria

Juomat, jälkiruoat & välipalat

Huomaathan että menuihin saattaa tulla muutoksia. Terveellinen ja superior -ateria saatavilla vain Helsingistä lähtevillä lennoilla.