The Sukosol Bangkok

Sukosol Bangkok on keidas keskellä eloisaa Bangkokin kaupunkia, jossa on mukavia huoneita, hyvää ruokaa ja rentouttava uima-allas. Kulman takana odottaa Bangkokin kuhiseva kansanelämä, upeat nähtävyydet, ostosmahdollisuudet, viihde ja kulttuuri.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Executive-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3824 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Keskeltä Bangkokia löydät Sukosolin suuren ja ihanan allasalueen, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Kaupungin hälinässä suosittelemme vierailua kiinalaisille vihannesmarkkinoille, kuninkaalliseen palatsiin, kanavaretkeä ja käyntiä Snake Farmilla. Älä myöskään missaa matkaa kaupungin ulkopuolisille nähtävyyksille, kuten kelluville markkinoille ja Kwai-joen ylittävälle sillalle.

Ravintola Patummat tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista noutopöydästä. Ravintola tarjoilee myös thaimaalaisia ja aasialaisia á la carte -annoksia. Á la carte -ravintola Lin-Fa tarjoilee kiinalaisia annoksia ja voit maistella muun muassa pekingin ankkaa. Hotellin baari Sapphire Barissa voi nauttia drinkkejä sekä Afternoon Tean. Makeanhimon yllättäessä voit ostaa Deli Shopista leivonnaisia, kahvia, teetä ja leipää mukaan otettavaksi.

Hotellin spassa on runsas valikoima kauneushoitoja.

Maksuton wifi koko hotellissa. Huonepalvelu lisämaksusta. Noin 6 kilometriä The Royal Grand Palaceen, noin 2 kilometriä tavaratalo Siam Paragoniin ja noin 4 kilometriä Silom Roadin yömarkkinoille. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä)

Kaupunkihotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät palvelut ja mukavuudet
  • Allas tai sijainti lähellä rantaa
  • Vähintään 3+

Hotellit Bangkok

Bandara Suites Silom

Bandara Suites Silomissa majoitut keskeisellä paikalla Bangkokin Silomin alueella. Tilavat ja hyvin varustellut huoneet toimivat erinomaisena tukikohtana seikkailuillesi mielenkiintoisessa Bangkokissa.