Treeniä ja tekniikkaa

Minttu Rinne

Elokuussa energinen liikunnan moniosaaja Minttu Rinne saapuu Sivota Retreat - powered by Playitakseen!


Tietoa viikosta

Mintun ohjaamalla Treeniä ja tekniikkaa -viikolla pääset treenaamaan monien eri lajien parissa. Viikko-ohjelmasta löytyy juoksua, tanssia, kehonhuoltoa, vesitreenejä, lihaskuntoa sekä Mintun erikoisuus - eli käsilläseisontaa! Viikko-ohjelma on rakennettu niin, että voit osallistua joko kaikille tunneille tai valita tuntien joukosta omat suosikkisi.


Tuntikuvaukset

Nopeuspäivä, jolloin päivän treeneissä on luvassa aamuherättely ja nopeusvoimaharjoittelua sekä juoksutekniikkaa ja nopeustreeniä.

Tanssia ja akrobatiaa, jossa pääset treenaamaan erilaisia hyppyjä ja tanssia sekä akrobatiaa. 

Intervallipäivä on monipuolinen treenipäivä, johon sisältyy rankkoja intervallikoordinaatioita sekä juoksua ja palauttavia intervalleja ja kehonhuoltoa.

Huoltava päivä on luvassa keskellä viikkoa, jonka aikana pääset kehittämään liikkuvuuttasi ja päivän toisena treeninä on jooga.

Vesisporttipäivä viikon lopussa tarjoaa esimerkisi juoksijan vesijumppaa.

Lihaskuntopäivä on treeniviikon loppuhuipennus, jolloin pääset treenaamaan koko kropan kuntopiirissä sekä harjoittelemaan käsilläseisontaa ja vahvistamaan keskivartalon lihaksia. 


Viikko-ohjelma

Vierasohjaaja ohjaa 2-3 tuntia päivittäin, lukuunottamatta tulo- ja lähtöpäivää. Tarkemmat tiedot ja aikataulut tunneista saat suoraan hotellilta. 


Kuka voi osallistua?

Treeniviikolle voivat osallistua kaikki, ja se sopii hyvin myös aloittelijoille. 


Miten varaan treeniviikon ja paljonko se maksaa?

Treeniviikko on maksuton kaikille viikon aikana hotellissa majoittuville vieraille! Varaa vain lomasi treeniviikon ajankohdalle, ja olet tervetullut mukaan. Treeniviikolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tietoa viikosta

Hinta: Kaikki vierasohjaajan ohjaamat treenit ovat maksuttomia treeniviikon aikana hotellissa majoittuville asiakkaille.

Päivämäärät: 14.-21.8.2023, Sivota Retreat - powered by Playitas

Viikkoon sisältyy:

  • Kaikki vierasohjaajan tunnit 
  • Kaikki hotellin treenimahdollisuudet ja viikko-ohjelman mukaiset tunnit 
  • Huippuluokan sporttihotelli ja kaikki sen palvelut

Varaa lomasi Sivota Retreat - powered by Playitaksessa


Tutustu treeniviikon ohjaajaan


Minttu Rinne

Minttu Rinne

Minttu on koulutettu liikunnanohjaaja (AMK), jolla on vahva lajitausta yleisurheilun, cheerleadingin ja telinevoimistelun parista niin urheilijan, ohjaajan kuin valmentajan näkökulmasta. Ohjauskokemusta häneltä löytyy edellä mainittujen lisäksi myös kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelusta sekä juoksutekniikkaan keskittyvästä valmennuksesta. Mintun tunneilla ihmisläheisyys ja energinen tunnelma ovat vahvasti läsnä, ja elokuussa sinulla on mahdollisuus osallistua Mintun ohjaamille tunneille sporttihotelli Sivota Retreat- powered by Playitaksessa!


Tutustu treeniviikon hotelliin


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas on loistava hotelli sporttiselle lomalle Sivotan laitamilla. Hotelli sijaitsee yhden Sivotan alueen kauneimman rannan, Bella Vrakan, edustalla, ja hotellista on henkeäsalpaavat näkymät merelle, vuorille ja saaristoon. Hotellissa on loistavat mahdollisuudet liikkua ja treenata niin maissa kun merillä. Powered by Playitas -hotelleissamme on aina huipputason mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja treeniin, hyvät liikkujille suunnitellut palvelut sekä terveellistä ja monipuolista ruokaa. Hotellista löytyy kuntosali, loputtomasti ryhmäliikuntatunteja, padel- ja tenniskenttiä sekä mahdollisuus erilaisiin vesiurheilulajeihin kuten melontaan ja SUP-lautailuun. Hotellin ympäristössä on myös hyviä juoksu- ja pyöräilyreittejä. 

Tutustu hotelliin »