Deluxe-huone

Deluxe-huone jossa parveke ja merinäköala. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 9-14. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella ja merinäköalalla. Huoneet ovat kerroksissa 6-8. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä. Suihku ja wc. Huoneita niille, jotka haluavat yöpyä Plaza Ducessa, mutta jotka eivät välitä sijainnista tai näkymistä. Myöskään ulkotilaa ei voida taata. Joten sen ei tarvitse olla mitään tässä esitetyistä huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huone jossa parveke ja rajoitettu merinäköala. Huoneet ovat kerroksissa 1-5. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kokolattiamatto. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kaksi pesuallasta, kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.