Äkkilähdöt Karpathokselle

Apollomatkojen äkkilähtöjen joukosta löydät edullisia matkapaketteja Karpathokselle. Voit etsiä äkkilähtöjä valikosta seuraaville 90 päivälle.

 

Huomioithan, että sivulla näkyvä hinta on voimassa, kun varaat lomamatkan vähintään kahdelle hengelle. Toimi pian, sillä paikkoja on saatavilla rajoitetusti!


Usein kysyttyjä kysymyksiä äkkilähdöistä

Mitä äkkilähdöt ovat?

 

Äkkilähtöjen lähtöpäivä on 90 päivän sisällä ja hinta on usein alennettu, jonka vuoksi voi löytää erityisen edullisia matkoja. Nämä ovat matkapaketteja, joihin sisältyy lento ja hotelli.

Kuinka löydät edullisia äkkilähtöjä?

 

Äkkilähtöjen hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten sää ja kysyntä. Tästä syystä voi olla vaikeaa sanoa, milloin on paras aika varata äkkilähtö. Nopein lähtö ei ole aina edullisin, joten emme suosittele odottamaan pitkään varauksen tekoa. Edullisimmat matkat myydään usein nopeimmin!

Voinko varata äkkilähdön, joka sisältää pelkät lennot?

 

Toki! Lennä edullisesti ja kätevästi tilauslennoillamme, jotka ovat usein suoria lentoja. Täältä löydät äkkilähtöjä pelkille lennoille.

Äkkilähtöjen ehdot

 

Paikkoja tarjolla rajoitettu määrä. Alennuksia ei voi yhdistää. Hinnat koskevat varauksia osoitteessa apollomatkat.fi. Mikäli paikkoja on jäljellä vain yksi, näkyy tämä varausvaiheessa. 

Äkkilähtöjen hinnat ovat /hlö hintoja jaetussa kahden hengen huoneessa/huoneistossa.

Äkkilähdöt tulee maksaa verkkosivuillamme tai puhelinmyynnissä varauksen yhteydessä. Maksutapana käy verkkopankki- tai luottokorttimaksu.

Lisätietoja maksamisesta.

Mihin voin ottaa äkkilähdön?

Tarjoamme äkkilähtöjä useisiin kohteisiin, esimerkiksi:

Mistä voin matkustaa äkkilähdöllä?

Tarjoamme äkkilähtöjä seuraavilta lähtökentiltä:

Äkkilähdöt -sivulta varaat edulliset matkat Apollomatkojen lomakohteisiin. Varaa äkkilähtö joko tiettyyn hotelliin tai valitse määrittelemätön majoitus. Voit varata myös pelkät lennot. Äkkilähtöjen kanssa kannattaa olla vikkelä, sillä nopea nappaa parhaat lomadiilit!