Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneita, joissa on maaterassi. Huoneet sijaitsevat yksikerroksisissa bungaloweissa, joissa on useita huoneita. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö, jonka tulee olla lapsi, jakaa tavallisen vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajoitettu. Huoneissa suihku ja wc. Sopii hyvin niille niille, jotka haluavat yöpyä Legian Beachillä, mutta jotka eivät välitä sijainnista tai näkymistä. Myöskään ulkotilaa ei voida taata. Joten huoneen ei tarvitse olla mikään tässä eritellyistä huonetyypeistä. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.