Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-huone bungalowissa

Deluxe-huoneita, joissa on maaterassi. Huoneet sijaitsevat yksikerroksisissa bungaloweissa, joissa on useita huoneita. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö, jonka tulee olla lapsi, jakaa tavallisen vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Neljäs henkiö jakaa normaalin vuoteen. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Legian Beachissä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.