Ravintola Magaluf / Palma Nova

Ravintolavinkit Mallorcan etelärannikolle

Palma Novassa, Magalufissa ja Palmassa on ravintoloita ja baareja jokaiseen makuun. Monet sijaitsevat viihtyisillä pikkukujilla terasseilla näköalalla Välimerelle, mutta myös pienistä kylistä korkeilla kallioilla löytyy vaihtoehtoja, joissa voit nauttia hyvästä ruuasta upean näköalan kera. Kruunaa lomasi ympäri maailmaa tulevala ruualla ja kulinaristisilla elämyksillä!

Espanjalaista ruokaa

La Paloma  

Mukavalla La Lonjan alueella Palmassa sijaitsee ravintola La Paloma, jossa voit nauttia laajasta valikoimasta Mallorcan parhaita tapaksia. Myös kyljykset kokin salaisella reseptillä löytyvät ruokalistalta. Osoite: C/Apuntadores 16, Palma.

Abaco

Vanhassa sisäpuutarhassa La Lonjan alueella Palmassa sijaitsee Abaco. Baarin puutarhassa on satoja hedelmiä ja vihanneksia, kukkapensaita kynttilöitä. Myös trooppisten lintujen laulu luo romanttisen tunnelman koko alueelle. 

Viininmaistelua Palmassa

La Lonjan viihtyisillä kaduilla, Palman katedraalia vastapäätä, löydät yhden Madeiran jännittävimmistä ravintoloista. Wineingissä saat kortin, jota käytät viininmaistelussa. Viinikellarista voit valita yli 40 eri viinilajikkeen välillä. Voit valita lasillisen tai pienen näytteen välillä, ihan miten itse haluat. Viinin kanssa on hyvä nauttia espanjalaisia juustoja.  Avoinna joka päivä paitsi tiistaisin. Osoite: C/Apuntadores 24, Palma.

Kauniita maisemia ja hyvää ruokaa

Na Burguessa, joka sijaitsee Genovan kylän ravintola-alueella viiden minuutin ajomatkan päässä Palmasta, on todella hyvää ruokaa. Valikoima ei ole kovinkaan laaja, mutta saatavilla olevat annokset ovat todella maukkaita. Ruokalistalta löytyy mm. risottoa, salaatteja ja kalaa. Ravintolasta on upeat näkymät Palman ja Palman sataman ylitse. Osoite: Cami Na Burguesa, 07015 Palma.

Paikallinen Can Pedro

Jos haluat kokeilla paikallista kotiruokaa, kannattaa käytä Can Pedrossa. Mallorcalainen ravintola keskittyy espanjalaisiin erikoisuuksiin, ja täältä löydät kaikkea lampaasta tapaksiin ja etanoihin. Can Pedron ilmapiiri on ihanan espanjalainen ja kodikas. Osoite: C/. Rector Vives 1, Genova.

Godfather's

Keskellä Palmanovaa sijaitsee Godfather's, joka on erinomainen pihviravintola. Mehukkaat pihvit, lampaankyljykset ja hampurilaiset ovat tehneet ravintolasta suositun ja tunnetun, ja se onkin lähes aina täynnä ihmisiä. Osoite: Cala Blanca 5, Palmanova. 

''Onnellinen nurkkaus'' sijaitsee Magalufin parhaalla paikalla, ja siellä on ihana tunnelma. Kokeile raikasta sangriaa tai muita hyviä juomia. Baarin suosituin drinkki on daquiri tuoreilla hedelmillä. Osoite: C/Punta Ballena 11, Magaluf.

Grillausta läpi yön Casablancassa

Korkealla Magalufissa sijaitsee Casablanca – keidas, jossa on menoa läpi yön. Ravintolassa syödään tähtitaivaan alla, ja se on hyvin tunnettu maukkaasta ruoastaan ja ystävällisestä henkilökunnastaan. Täältä saat grilliruokaa yön pikkutunneille saakka. Kokeile erinomaista broilerinfileetä tai monen ruokalajin yhdistelmää talon erikoisperunoilla ja vapaavalintaisella kastikkeella. Illallisen jälkeen voit käydä Magalufin suurimmassa yökerhossa, joka löytyy samalla nimellä. Osoite: Calle Pinada 10, Magaluf.

Sangria

E4:an Magalufissa

Kaikkien auringonpalvojien kokoontumispaikkana lounasaikaan Palmanovassa toimii ravintola E4. Täällä tarjoillaan päivittäin päivän annoksia erikoishinnoin. Iltaisin baarista on saatavilla hyviä juomia ja voit myös surffata maksutta. Voitko olla mitään parempaa?  Osoite: C/Pinada, Magaluf.

Palma Nova

Drinkkejä terassilla

GG Beachclub on mukava terassi Välimeren aaltojen äärellä, jossa voit nauttia trooppisia drinkkejä. Terassi on avoinna keskipäivästä pitkälle yöhön. Samassa tilassa on yökerho, joka täyttyy melko nopeasti iltaisin. 

Osoite: C/Punta Ballena, Magaluf.

Fajitaksia ja muuta hyvää

Viihtyisässä La Bodegassa voit istua kattoterassilla ja nähdä upeita maisemia Palmanovan ylitse. Ravintola tarjoaa useita mallorcalaisia viinjä, ja talon erikoisuutena on fajitakset, jotka tehdään valurautapannulla ja tarjoillaan  kolmen eri kastikkeen kanssa. Osoite: C/Pinada 4, Magaluf.