Yllätä Apollomatkojen matkalahjakortilla

Apollomatkojen matkalahjakortti

Yllätä läheisesi, rakkaasi tai perheesi arvolahjalla, jolla tuot taatusti hymyn lahjansaajan huulille. Voit tilata Apollomatkojen lahjakortin haluamallesi summalle lomamyymälästämme. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä, joten saaja voi rauhassa suunnitella unelmalomaa kesän matkakohteisiin, kaupunkilomaa viikonlopuksi tai lähteä kenties jouluksi johonkin eksoottisista lomakohteistamme. Vaihtoehtoja on paljon ja saat ensimmäisenä tiedon parhaista tarjouksista tilaamalla uutiskirjeemme.

Ostaaksesi lahjakortin toimi seuraavasti:

  1. Mieti vapaavalintainen summa, jolla haluat ilahduttaa lahjakortin saajaa. 

  2. Soita asiakaspalveluumme 09 6154 7400 (pvm/mpm). Palvelemme sinua ma–to 9–18 ja pe 9–17.

  3. Voit maksaa ostoksesi luottokortilla puhelimessa tai erillisellä tilisiirrolla.

  4. Lähetämme lahjakortin sinulle maksun saatuamme. Lahjakortti lähetetään normaalin postin mukana, toimitusaika on noin 2–3 arkipäivää.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaamme sähköpostitse [email protected] sekä puhelimitse 09 6154 7400 (pvm/mpm). Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös Helsingin lomamyymälästä.

Hyvä tietää:

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivämäärästä. Lahjakortti on henkilökohtainen, sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä siitä käyttämättä jäänyttä osuutta hyvitetä. Lahjakortti on voimassa varattaessa pakettimatkaa, ei koske lähtöjä, joihin on alle 30 päivää. Lahjakortti koskee tulevia matkavarauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai tuotteisiin. Kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen palautamme lahjakortin summan luottokortillesi.