Apollomatkojen lahjakortti

Apollomatkojen lahjakortti

Yllätä lahjalla, joka tuo taatusti hymyn huulille. Lahjansaaja saa valita mieleisensä loman, olipa se sitten unelmien rantaloma, viikonloppu kaupunkikohteessa tai risteily vaikkapa Välimerellä. Apollomatkojen lomavalikoima on täynnä houkuttelevia vaihtoehtoja.

Ostaaksesi lahjakortin toimi seuraavasti:

  • Valitse summa, jolla haluat ilahduttaa lahjakortin saajaa. 

  • Tilaa lahjakortti asiakaspalvelustamme

  • Voit maksaa lahjakortin luottokortilla puhelimessa tai erillisellä tilisiirrolla.

  • Lähetämme lahjakortin sinulle maksun saatuamme.
    Lahjakortti lähetetään normaalin postin mukana, toimitusaika on noin 2–3 arkipäivää.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaamme sähköpostitse [email protected] sekä puhelimitse 09 6154 7400 (pvm/mpm). Halutessasi voit ostaa lahjakortin myös Helsingin lomamyymälästä.

Hyvä tietää:

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivämäärästä. Lahjakortti on henkilökohtainen, sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä siitä käyttämättä jäänyttä osuutta hyvitetä. Lahjakortti on voimassa varattaessa pakettimatkaa, ei koske lähtöjä, joihin on alle 30 päivää. Lahjakortti koskee tulevia matkavarauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai tuotteisiin. Kaupunkilomien ja reittilennoin tapahtuvat matkojen osalta matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen palautamme lahjakortin summan luottokortillesi. Lahjakortti tulee toimittaa Apollomatkojen lomamyymälään tai postitse käytön yhteydessä.