Lahjakortti

Apollomatkojen lahjakortti – Lahja joka muistetaan

Yllätä lahjalla, joka tuo taatusti hymyn huulille. Lahjansaaja saa valita mieleisensä loman, olipa se sitten unelmien rantaloma, viikonloppu kaupunkikohteessa tai vaikkapa risteily Välimerellä. Apollomatkojen lomavalikoima on täynnä houkuttelevia vaihtoehtoja.

Tilaa lahjakortti

Lahjakortti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilaa lahjakortti allaolevasta linkistä ja lataa lahjakortille haluamasi summa.

 
 

Tietoa lahjakortista

Tarkista lahjakortin saldo

Paljonko lahjakortillasi on arvoa jäljellä? Alla olevasta linkistä voit helposti tarkistaa paljonko lahjakortillasi on saldoa.
 

Tarkista saldo
 

Maksa lahjakortilla

Lahjakortilla voit maksaa matkan osittain tai kokonaan. Lahjakortilla voit maksaa 1, 2 ja kolmen viikon rantalomia. Jos haluat maksaa lahjakortilla kaupunkiloman, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksa matka     


Usein kysyttyä Apollomatkojen lahjakortista

Lahjakortilla maksaminen

Lahjakortissa on 16-numeroinen koodi sekä pin -koodi, jotka annetaan maksamisen yhteydessä. Lahjakortilla voi maksaa verkossa tai soittamalla Apollomatkojen asiakaspalveluun 09 6154 7400. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä siitä käyttämättä jäänyttä osuutta hyvitetä.

Voimassaoloaika

Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä lukuun ottamatta pahvisia lahjakortteja. Lahjakortin viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sähköpostiviestissä. Näet voimassaoloajan myös, kun tarkistat lahjakortin saldon. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei ole mahdollista pidentää eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortin käyttö

Lahjakortilla voi maksaa matkoja, jotka ovat varattu nettisivuiltamme apollomatkat.fi tai Apollomatkojen asiakaspalvelun kautta. Voit maksaa lahjakortilla matkasi kokonaan tai osittain. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä lennoilla tai matkakohteissa eikä sillä voi maksaa retkiä.

Lahjakortilla voi maksaa myös nettisivuiltamme apollomatkat.fi varattuja kaupunkilomia, risteilyjä ja pelkkiä lentoja. Matka tulee ensin varata ja maksaa luottokortilla, jonka jälkeen palautamme lahjakortin osuuden luottokortillesi. Voit ilmoittaa varausnumerosi ja lahjakortin tiedot asiakaspalveluumme joko puhelimitse 09 6154 7400 tai sähköpostilla [email protected].

Lahjakortilla maksetun matkan peruuntuminen

Jos matka on maksettu lahjakortilla ja se joudutaan perumaan, palautetaan mahdollinen hyvitys uutena lahjakorttina.

Lahjakortin ostaminen kolmannelta osapuolelta

Emme suosittele ostamaan lahjakortteja kolmansilta osapuolilta (esim. Tori.fi) väärinkäytösmahdollisuuden vuoksi.

Kadonneet lahjakortit

Pidäthän hyvää huolta lahjakortista. Emme korvaa kadonneita tai varastettuja lahjakortteja.

Lahjakortti yritykselle

Haluatko antaa palkinnoksi Apollomatkojen lahjakortin tai muistaa työntekijää matkalahjakortilla ja maksaa lahjakortin laskulla? Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Tarvitsemme laskutusta varten yrityksen nimen, y-tunnuksen, laskutusosoitteen  ja mahdollisen viitteen.