Lefkas

Porto Katsiki – Lefkas, Kreikka

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Lefkaksen saarella on aina jotain tekemistä. Saaren länsirannikolla sijaitsee monia kauniita rantoja, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Jos et rentoudu uimarannalla tai lähde päiväretkelle johonkin uneliaaseen vuoristokylään, voit keskikesällä tanssia musiikkiklubilla tai lähteä purjehdusretkelle Joonianmerelle.

Suositut hotellit, Lefkas

Hotelli Captain Stavros – Lefkas, Kreikka

Captain Stavros

alkaen 522 EUR
Hotelli Porto Galini, Lefkas

Porto Galini

alkaen 540 EUR
Hotelli Armeno Beach, Lefkas

Armeno Beach

alkaen 535 EUR
Hotelli Porto Ligia, Lefkas

Porto Ligia

alkaen 524 EUR

Lisätiedot Lefkas

Arvioitu lentoaika Helsingistä

Helsinki–Preveza n. 3 tuntia 30 minuuttia.

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa noin 16 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Mantereen puolella sijaitsevalta Prevezan lentokentältä (Aktion) matka linja-autolla Nidriin/Pergialiin kestää noin 1 tunnin ja Ligiaan/Nikianaan noin 45 minuuttia. Matka Agios Nikitakseen kestää noin 45 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Lefkasta reunustavat useat luonnonkauniit rannat, joista etenkin länsirannikolla monet voivat olla täysin autioita. Nämä rannat ovat Euroopan upeimpia, ja niiden mukavissa ravintoloissa voi syödä mutkattoman lounaan tai nauttia virkistävästä juomasta. Itärannikolla rantapalvelut ovat kehittyneempiä, ja etenkin Nidrin hiekka-kivirannalla on mahdollisuus vesiurheiluun. Lefkaksen rannoilla on kiviä, suosittelemme uimatossujen käyttöä.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 11°c
helmi 12°c
maalis 14°c
huhti 17°c
touko 22°c
kesä 26°c
heinä 29°c
elo 30°c
syys 26°c
loka 22°c
marras 17°c
joulu 13°c
Tarkemmat säätiedot
Team

Oppaat

Saat oppailtamme paikan päällä kohteessa parhaat vinkit lomallesi.

Lue lisää