Äkkilähdöt

Äkkilähdöt Apollomatkat

Etsitkö äkkilähtöä aurinkoon?

Äkkilähdöt -sivulta varaat edulliset matkat Apollomatkojen lomakohteisiin. Varaa äkkilähtö joko tiettyyn hotelliin tai valitse määrittelemätön majoitus. Voit varata myös pelkät lennot. Lisäksi voit valita lähtökaupungiksi Helsingin sijaan esimerkiksi Oulun tai kurkata äkkilähdöt Oulusta -sivulta.

Äkkilähtö-hinnat ovat henkilöä kohden jaetussa kahden hengen huoneessa/huoneistossa. Jos valitset pelkät lennot, niin hinta on esitetty henkilöä kohden. Äkkilähdöt-sivua päivitetään jatkuvasti. Koska kyseessä on äkkilähtö, toimi nopeasti, sillä paikkoja on enää muutamia jäljellä. Matkakohteen jälkeen suluissa oleva 1 kertoo, että kyseiselle lähdölle on ainoastaan yksi paikka jäljellä.

Äkkilähtötarjouksiin ei voi yhdistää muita tarjouksia tai alennuksia. Nämä hinnat ovat voimassa vain varattaessa sivulla apollomatkat.fi.

Etkö löydä sopivaa äkkilähtöä? Räätälöi oma matkasi valitsemalla reittilennot+hotellit ja voit lähteä matkalle koska tahansa. Voit luoda oman matkasi esimerkiksi Apollomatkojen Kaupunkilomat-sivulta. Katso viikonloppumatkat, rantakaupungit ja kaukolennotLue lisää ja varaa matkasi täältä.

Äkkilähdöt - hyvä tietää

Äkkilähdöt tulee maksaa verkkosivuillamme tai puhelinmyynnissä varauksen yhteydessä. Maksutapana käy verkkopankki- tai luottokorttimaksu.

Lisätietoja maksamisesta.