Äkkilähdöt

Äkkilähdöt

Tältä äkkilähdöt -sivulta varaat edulliset matkat matkakohteisiimme. Varaa äkkilähtö joko tiettyyn hotelliin tai valitse määrittelemätön majoitus. Voit varata äkkilähdön myös pelkälle lennolle. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden jaetussa kahden hengen huoneessa/huoneistossa. Pelkän lennon äkkilähdössä hinta on esitetty henkilöä kohden. Äkkilähdöt-sivua päivitetään jatkuvasti. Koska kyseessä on äkkilähtö, toimi nopeasti, sillä paikkoja on enää muutamia jäljellä. Matkakohteen jälkeen suluissa oleva 1 kertoo, että kyseiselle lähdölle on ainoastaan yksi paikka jäljellä.

Äkkilähtöhinnat ovat alennettuja hintoja, jolloin niihin ei voi yhdistää muita tarjouksia tai alennuksia. Nämä hinnat ovat voimassa varattaessa sivulla apollomatkat.fi.

Eikö löytynyt mieleistä matkaa? Muista myös, että voit räätälöidä matkasi itse valmismatkoilla joustavin matka-ajoin. Lue lisää ja varaa matkasi täältä.

Äkkilähdöt - hyvä tietää

Äkkilähdöt tulee maksaa verkkosivuillamme tai puhelinmyynnissä varauksen yhteydessä luottokortilla. Mikäli haluat maksaa äkkilähdön verkkopankissa tilisiirtona, ota yhteyttä puhelinmyyntiimme.

Lisätietoja maksamisesta.