Rantalomat

Rantalomat - Matkanjärjestäjä Apollomatkat

Lähde rantalomalle Apollon valmismatkalla tai joustavin matka-ajoin

Rantaloma on monien mielestä paras tapa lomailla. Silloin on aikaa nauttia lämmöstä ja auringosta ja voit keskittyä lomalla vain olennaiseen: rentoutumiseen ja lomanviettoon. Valitsemalla perinteisen 1, 2 tai 3 viikon valmismatkapaketin kaikki on valmiiksi huolehdittu puolestasi, lennot sujuvat ja Apollomatkojen kuljetukset vievät turvallisesti lomakohteen lentokentältä hotellille. 1, 2 ja 3 viikon valmismatkojen perushintaan sisältyy lennot ja majoitus. Kaikista muista lisäpalveluista päätät itse.

Voit valita matkakohteeksesi myös minkä tahansa rantakohteen valmismatkalla joustavin matka-ajoin. Olemme valinneet rantakaupunkeja, joissa yhdistät rantalomaan virkistävät kaupunkiloman. Ja mikä parasta, voit piipahtaa lomalle rannalle vaikkapa vain viikonlopuksi.
 

Kesän lomavalikoima

Kesän lomat

Vietä kesälomasi etelän lämmössä Välimeren ympäristössä. Täältä löydät perinteiset 1, 2 ja 3 viikon matkat Kreikkaan, Turkkiin, Kroatiaan ja muihin hienoihin kohteisiimme. 

Tutustu ja varaa kesän matkasi tästä
Talven lomat

Talven lomat

Talven lomalla ei pakkanen puraise, sillä rantalomalle pääset niin lähelle kuin kauas. Lähde Kanariansaarille, Thaimaahan tai Karibian suunnalle.

Tutustu ja varaa talven matkasi tästä
Rantakaupungit

Rantakaupungit

Valmismatkoilla joustavin matka-ajoin matkustat rantalomalle kaikkialle maailmaan. Dubai, Lissabon, Malaga... Päätät täysin itse, milloin ja miten pitkäksi aikaa matkustat.

Tutustu ja varaa matkasi tästä

Suosituimmat rantalomakohteet kesällä

Kreeta

Rodos

Kos

Alanya

Makarskan riviera

Suosituimmat rantalomakohteet talvella

Dubai

Gran Canaria

Teneriffa

Fuerteventura

Dominikaaninen tasavalta

Phuket

Rantalomat joustavin matka-ajoin

Mallorca

Barcelona

Florida

Meksiko

Mauritius