Aktiivilomat

Apollomatkojen aktiivilomat

Apollomatkat on aktiivilomien ykkönen!

Lataa akkuja auringolla ja hyvällä ololla – Apollomatkoilta löydät erinomaisen valikoiman aktiivilomia ja treenihotelleja, sopiva vaihtoehto löytyy niin sunnuntaikävelijälle kuin aktiivitreenajallekin. Apollo Mondo Family ja Apollo Mondo Selected ovat erinomaisia vaihtoehtoja silloin, kun haluat yhdistää liikuntaa rantalomaasi. Hotelleissa järjestetään myös erilaisia teemaviikkoja, ryhmäliikuntatunteja ja paljon muuta.

Lomalla on aikaa treenata!

TräningsresorSuomen paras tarjonta treenihotelleja

TräningsresorVaihtoehtoja sekä aktiiviurheilijoille että kuntoilijoille

TräningsresorTreenaa etelän lämmössä


Apollo Sports etu

Osallistu kilpailuun ja hyödynnä jopa -200 € etu

Kesän Apollo Spots -lomat -100 €/ varaus – Levante Beach Resort, Cavo Spada Deluxe & Spa js Villaconcha Hoposa Family & Sports.
Talven Apollo Spots -lomat -200 € /varaus – Playitas Resort, La Pared – powered by Playitas, Thanyapura Sport Hotel ja Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort. 

Edun saat kampanjakoodilla: GOSPORTS | Etu voimassa 12.-26.3.2017 | Etu koskee vain uusia varauksia


Apollo Sports hotellit

Apollo Sports -valikoimasta löydät parhaat treenihotellimme. Loma näissä hotellissa sopii kaikille, jotka haluavat yhdistää lämpimään lomaan tehokasta treeniä. Parhaat mahdollisuudet treenilomaan tarjoaa sportti-resort Playitas.

Tutustu hotelleihin

Treenaa Apollo Mondo hotelleissa

Suosituissa Apollo Mondo Family Resorts ja Apollo Mondo Selected -hotelleissa on tarjolla sekä ryhmäliikuntaa että hyvät treenimahdollisuudet. Hotellien ympäristöstä löytyy usein myös hyvät lenkki- ja pyöräilymaastot.

Selected  Family Resorts

Treeniviikot

Apollomatkojen treeniviikoilla pääset keskittymään lempilajiisi tai tutustumaan uuteen lajiin. Treeniviikkojen vetäjinä toimivat skandinaaviset ammattilaiset. Treenikalenteristamme näet kaikki viikot yhdellä silmäyksellä.

Treenikalenteri


Uusia elämyksiä ja lisää puhtia treeniin

Surffikurssit

Haluatko oppia surffaamaan?

Yhdistä lomaan surffikurssi Fuerteventuralla, Sri Lankassa tai Dominikaanisessa tasavallassa. Voit valita perinteisen surffauksen tai vauhdikkaan leijalautailun.

Tutustu

Triathlon viikko 11.–18.4.2017

Magnus Lönnqvistin suosittu triathlon viikko Fuerteventuralla! Viikon aikana opit lisää triathlonin saloista ja treenaat jatkossa tehokkaammin.

Tutustu

Suunnitelmissa golfloma?

Etsitkö lomaa golfkentän ääreltä? Tutustu hotelleihin, jotka toimivat erinomaisina tukikohtina aurinkoisella golflomalla.

Katso hotellit


Elixir treenasi Apollo Sports -hotelleissa

Elixirin juontajat Lauri Kalima ja Else Lautala testasivat sporttilomailua Apollo Sports -hotelleissa Kreetalla, Rodoksella sekä Fuerteventuran Playitas Resortissa
Jaksot löydät Katsomosta »  #MTVElixir