Pyöräilymatkat

Pyöräily lomat - Matkanjärjestäjä Apollomatkat

Kaipaatko vauhdikkaampaa tekemistä seuraavalle matkallesi? Aktiivisemman vaihtoehdon tarjoavat erilaiset pyöräilylomat, jotka voivat vaihdella yhden päivän mittaisesta retkestä monen päivän pyöräilyreissuun. Valikoimastamme löydät useita eritasoisille pyöräilijöille sopivia kohteita. Pyöräilyloma avaa mahdollisuuden löytää syrjäiset paikat ja kokea uskomattomat maisemat, jotka ovat moottorikulkuneuvoilla tavoittamattomissa. Hyppää siis pyörän satulaan ja valmistaudu elämäsi kokemukseen!

Alla olevien kohteiden lisäksi suositelemme tutustumaan Mythos Beach -hotelliin Rodoksella tai Kaya Sideen Turkin Sidessä. Tutustu myös Apollo Sports -hotelleihimme. 

Aurinkoinen Fuerteventura 

Fuerteventuran monipuolinen maasto ja upeat maisemat houkuttelevat pyöräilemään. Voit suunnitella reittisi itse tai vaihtoehtoisesti osallistua ohjatuille pyöräilymatkoille, jotka takaavat upeat maisemat ja unohtumattomat kokemukset. Jos et halua pyöräillä koko lomaasi, Fuerteventuralla voi myös harrastaa useita eri vesiurheilulajeja tai nauttia lähes aina paistavasta auringosta saaren loppumattomilla rannoilla.

Lue lisää Fuerteventura