Lomavalikoima

Rantalomat

Rantalomat

Rantaloma

Lomamatkustamista helpoimmillaan. Valitse rantaloma ja voit keskittyä rentoutumiseen. Matkasi hintaan sisältyvät lennot ja tarkoin valittu hotelli - muusta päätät itse.

Lue lisää rantalomista
Pelkät lennot

Pelkät lennot

Vapaus liikkua omin päin. Voit varata Apollomatkoilta myös pelkät lomalennot, jos vapaus on sinulle valttia ja järjestät mielelläsi oman hotellimajoituksen.

Lue lisää pelkistä lomalennoista
Yhdistelmämatkat

Yhdistelmämatkat

Laajenna lomareviiriäsi ja koe enemmän. Useissa kesän ja talven kohteissamme voit yhdistää lomakohteita kiehtoviksi kokonaisuuksiksi.

Lue lisää yhdistelmämatkoista
Häämatkat

Häämatkat

Unelmien aloitus yhteiselle taipaleelle. Häämatkalla voitte keskittyä vain toisiinne - täydellinen lomakohde ja tasokas hotelli luovat puitteet teidän yhteiselle ajalle.

Lue lisää häämatkoista
Teemalomat

Teemalomat

Löydät laajasta tarjonnastamme sopivan vaihtoehdon, kun suunnitellet ohjelmantäyteistä kulttuurilomailua, rentouttavaa spa-lomaa tai unelmien häämatkaa. 

Lue lisää teemalomista
Golf by Apollo

Golf by Apollo

Helppo harrasteloma. Golf by Apollo -matkalla jatkat pelikautta läpi talven. Golfaa Kanariansaarten parhaimmilla viheriöillä ja keskity vain pelaamiseen - hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää golflomista
Ryhmämatkat - Matkanjärjestäjä Apollomatkat

Ryhmämatkat

Urheiluseuran treenimatka, tärkeä merkkipäivä isommalla joukolla tai työporukan virkistysmatka... Apollomatkojen maailmassa on monenlaisia matkoja.

Lue lisää ryhmämatkoista
Aktiivilomat

Aktiivilomat

Keskity hyvinvointiin tai rakkaaseen harrastukseen. Fuerteventuran Playitas Resort on aktiivilomailijan paratiisi, jossa erilaisten urheilulajien valikoima on valtava.

Lue lisää aktiivilomista