Apollo Sports – hotelleja aktiiviseen lomaan

Apollo Sport -valikoimastamme löydät hotelleja, kun etsit lomaltasi rentoutumisen lisäksi treenausta ja aktiviteetteja. Näissä treenihotelleissa voit viettää urheilullista lomaa treenauksen, erilaisten ryhmäliikuntatuntien ja rentoutumisen merkeissä. Varaa treenihotelli Apollomatkojen kautta, hintaan sisältyy aina lento sekä hotelli.

Treenihotelleja kaikille

Apollo Sports -hotelleista löytyy vaihtoehtoja eritasoisille urheilijoille. Valikoimaan kuuluvissa hotelleissa on hyvät urheilumahdollisuudet ja jokaiselta hotellisivuilta löydät tiedot, mitkä tietyt urheilumahdollisuudet ja aktiviteetit ovat tarjolla kyseisessä hotellissa. Erityisesti kaksi treenihotelliamme, Playitas ja Thanyapura, ovat loistavia vaihtoehtoja urheilullista lomaa etsivälle. Valikoimastamme löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, joista voit valita mieluisan treenihotellin. 

Apollo Sports

Hotelleja aktiiviseen lomailuun

Hotelleja, joissa on hyvät urheilumahdollisuudet

Lento+hotelli–pakettimatkoja

Katso kaikki aktiivilomamme


Lähde lomalla treenaamaan

Sporttisen talvilomailijan lomaparatiisit Playitas Resort ja La Pared Fuerteventuralla sekä Thaimaan Thanyapura kutsuvat nauttimaan aurinkoisesta treenistä, rennoista rantapäivistä ja ihanasta lomailuista. Kesän uutuuskohde Mallorcalla sporttisia lomailijoita Villaconcha Hoposa Family & Sports -hotelliin