treenihotellit

Apollo Sports – hotelleja aktiiviseen lomaan

Apollo Sport -valikoimastamme löydät hotelleja, kun etsit lomaltasi rentoutumisen lisäksi treenausta ja aktiviteetteja. Näissä treenihotelleissa voit viettää urheilullista lomaa treenauksen, erilaisten ryhmäliikuntatuntien ja rentoutumisen merkeissä. Varaa treenihotelli Apollomatkojen kautta, hintaan sisältyy aina lento sekä hotelli.

Treenihotelleja kaikille

Apollo Sports -hotelleista löytyy vaihtoehtoja eritasoisille urheilijoille. Valikoimaan kuuluvissa hotelleissa on hyvät urheilumahdollisuudet ja jokaiselta hotellisivuilta löydät tiedot, mitkä tietyt urheilumahdollisuudet ja aktiviteetit ovat tarjolla kyseisessä hotellissa. Erityisesti kaksi treenihotelliamme, Playitas ja Thanyapura, ovat loistavia vaihtoehtoja urheilullista lomaa etsivälle. Valikoimastamme löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, joista voit valita mieluisan treenihotellin. 

Apollo Sports

Hotelleja aktiiviseen lomailuun

Hotelleja, joissa on hyvät urheilumahdollisuudet

Lento+hotelli–pakettimatkoja

Katso kaikki aktiivilomamme


Lähde treenaamaan lomalla

Sporttisen talvilomailijan lomaparatiisit Playitas Resort ja La Pared Fuerteventuralla sekä Thaimaan Thanyapura kutsuvat nauttimaan aurinkoisesta treenistä, rennoista rantapäivistä ja ihanasta lomailuista. Kesän uutuuskohde Mallorcalla sporttisia lomailijoita Villaconcha Hoposa Family & Sports -hotelliin

La Pared – powered by Playitas

Uutuus! La Pared – powered by Playitas

Tervetuloa todelliseen urheiluparatiisiin! Täällä voit surffata, ajaa motocrossia ja osallistua ryhmäliikuntatunneille. Maasto sopii loistavasti pyöräilyyn ja lenkkeilyyn, ja lisäksi valittavanasi on monia ryhmäliikunteja sekä muita aktiviteetteja. 

Tutustu La Pared – powered by Playitas hotelliin

Villaconcha Hoposa Family & Sports

Villaconcha Hoposa Family & Sports

Villaconcha Hoposa Family & Sports on erinomainen vaihtoehto niin lapsiperheille kuin aktiivista lomaa etsivälle. Hotelli sijaitsee Tramuntana-vuoren kupeessa, kivenheiton päässä Puerto Pollensan valkoiselta hiekkarannalta. 

Tutustu Villaconcha Hoposa Family & Sports hotelliin


Playitas Resort

Fuerteventura, Kanariansaaret. Tervetuloa ainutlaatuiseen treenihotelliin! Täältä löydät laajan tarjonnan korkeatasoisia palveluita ja hotellissa sopii niin olympiamitalisteille kuin heille, jotka haluavat treenata lomalla.

Tutustu Playitas Resortiin


Thanyapura Sports Hotel

Phuket, Thaimaa. Thanyapura on Kaakkois-Aasian suurin urheiluhotelli, josta löytyy huipputason liikuntamahdollisuudet. Täältä löytyy myös spa ja hotelli houkuttelee ammattiurheilijoita ja harrastajia.

Tutustu Thanyapura Sports -hotelliin


Cavo Spada Deluxe & Spa, Kreeta. Tämä hotelli sopii niille, jotka haluavat harrastaa lomallaan ryhmäliikuntaa, kuntosalia tai maastopyöräilyä.

Tutustu Cavo Spada Deluxe & Spa -hotelliin

Levante Beach Resort, Rodos. Tämä hotelli sopii hyvin niille, jotka haluavat harrastaa lomallaan ryhmäliikuntaa, maastopyöräilyä tai tennistä.

Tutustu Levante Beach Resortiin