Apollo Sports treenihotellit

Apollo Sports – hotelleja aktiiviseen lomaan

Apollo Sport -valikoimastamme löydät hotelleja, kun etsit lomaltasi rentoutumisen lisäksi treenausta ja aktiviteetteja. Näissä treenihotelleissa voit viettää urheilullista lomaa treenauksen, erilaisten ryhmäliikuntatuntien ja rentoutumisen merkeissä. Varaa treenihotelli Apollomatkojen kautta, hintaan sisältyy aina lento sekä hotelli.

Treenihotelleja kaikille

Apollo Sports -hotelleista löytyy vaihtoehtoja eritasoisille urheilijoille. Valikoimaan kuuluvissa hotelleissa on hyvät urheilumahdollisuudet ja jokaiselta hotellisivuilta löydät tiedot, mitkä tietyt urheilumahdollisuudet ja aktiviteetit ovat tarjolla kyseisessä hotellissa. Erityisesti kaksi treenihotelliamme, Playitas ja Thanyapura, ovat loistavia vaihtoehtoja urheilullista lomaa etsivälle. Valikoimastamme löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, joista voit valita mieluisan treenihotellin. 

Apollo Sports

Hotelleja aktiiviseen lomailuun

Hotelleja, joissa on hyvät urheilumahdollisuudet

Lento+hotelli–pakettimatkoja

Katso kaikki aktiivilomamme


Apollo Sports etu

Osallistu kilpailuun ja hyödynnä jopa -200 € etu

Kesän Apollo Spots -lomat -100 €/ varaus – Levante Beach Resort, Cavo Spada Deluxe & Spa js Villaconcha Hoposa Family & Sports.
Talven Apollo Spots -lomat -200 € /varaus – Playitas Resort, La Pared – powered by Playitas, Thanyapura Sport Hotel ja Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort. 

Edun saat kampanjakoodilla: GOSPORTS | Etu voimassa 12.-26.3.2017 | Etu koskee vain uusia varauksia


Lähde treenaamaan lomalla

Sporttisen talvilomailijan lomaparatiisit Playitas Resort ja La Pared Fuerteventuralla sekä Thaimaan Thanyapura kutsuvat nauttimaan aurinkoisesta treenistä, rennoista rantapäivistä ja ihanasta lomailuista. Kesän uutuuskohde Mallorcalla sporttisia lomailijoita Villaconcha Hoposa Family & Sports -hotelliin

Playitas Resort

Fuerteventura, Kanariansaaret. Aktiivilomailijan paratiisi, joka houkuttelee niin aktiiviurheilijoita kuin arkiliikkujiakin. 

Tutustu Playitas Resortiin

Cavo Spada Deluxe & Spa

Kolymbari, Kreta. Hyvät liikuntamahdollisuudet niin sisällä kuin ulkona – kuntosali, ryhmäliikuntaa, pyöräilyä, tennistä sekä hyvät lenkkimaastot.

Tutustu Cavo Spada Deluxe & Spahan

Levante Beach Resort

Afandou & Kolymbia, Rhodos. Useita uima-altaita, maistuvaa ruokaa ja erinomaiset mahdollisuudet liikkua.

Tutustu Levante Beach Resortiin

Valitse maa ja matkakohde

Luokitus

Etäisyys rantaan

Etäisyys keskustaan

Majoituksessa tulee olla

Aurinko & uinti

Ruoka & juoma

Ateriat

Huone/huoneisto

Hyvinvointi

Muut

Suositellut hotellit

Majoitustyyppi

Hinta